Tgrt Haber
07 Eylül 2016 18:56

Uğur Tütüneker serbest bırakıldı

FETÖ/PDY'nin "futbol yapılanmasına" yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Galatasaraylı futbolcular Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz, hakimlik sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Uğur Tütüneker serbest bırakıldı
uğur tütüneker, galatasaray, fetö, serbest,

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "futbol yapılanmasına" yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Galatasaraylı futbolcular Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz, hakimlik sorgusunun ardından haklarında yurtdışına çıkış yasağı getirilerek serbest bırakıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Mehmet Şenay Baygın tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tütüneker ve Demiriz'in hakimlik sorgusu tamamlandı.

İstanbul nöbetçi sulh ceza hakimliği, Tütüneker ve Demiriz, adli kontrol hükümleri kapsamında haklarında yurtdışına çıkış yasağı getirerek serbest bırakılmasına hükmetti.

Süreç

Soruşturma kapsamında, eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür hakkında yakalama kararı çıkarılırken, medyada yer alan haberlerin ihbar sayılması üzerine Arif Erdem, Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz hakkında da "FETÖ üyesi oldukları" gerekçesiyle gözaltı kararı alınmıştı.

Savcılığın talimatıyla harekete geçen İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İsmail Demiriz'i Büyükçekmece'deki evinde gözaltına alırken, Uğur Tütüneker'in 7 Temmuz'da Atatürk Havalimanı'ndan, Arif Erdem'in ise 23 Temmuz'da İpsala Sınır Kapısı'ndan yurtdışına çıktıkları tespit edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...