Tgrt Haber
03 Haziran 2021 23:58

Uğurcan Çakır hem kurtardı hem asist yaptı

A Milli Takım'ın kalecisi Uğurcan Çakır, Moldova maçındaki performansıyla yıldızı parladı. 25 yaşındaki file bekçi, yaptığı kurtarışlarla kalesini gole kapatırken Millilerin ikinci golünde de asist yaptı

Uğurcan Çakır hem kurtardı hem asist yaptı
Uğurcan Çakır,A Milli Takım,Moldova,Türkiye,

A Milli Futbol Takımımız kamp yapmak için gittiği Almanya’da ilk hazırlık maçına çıktı. Moldova ile karşılaşan milli takımımız Burak Yılmaz ve Cengiz Ünder’in attığı golle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

UĞURCAN ÇAKIR DAMGA VURDU

Milli takımımız oynadığı futbol ile göz doldururken, Uğurcan Çakır’ın sergilediği performans göz doldurdu.  Uğurcan Çakır, Cengiz Ünder'in 77. dakikada attığı golde pası veren oyuncu. Kariyerindeki üçüncü asistini yapan Uğurcan, sosyal medyada da en çok konuşulan isimlerden biri oldu.

SERKAN KIRINTILI’DAN SONRA İLK ASİST YAPAN KALECİ

İlk yarıda 2 net pozisyonda rakibe geçit vermeyen Uğurcan Çakır, galibiyette başrol oynadı. Moldova maçında Cengiz Ünder'in attığı golde pası veren oyuncu olan Uğurcan Çakır, Serkan Kırıntılı'dan Haziran 2018 vs Rusya bu yana Türkiye formasıyla asist yapan ilk kaleci oldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...