Tgrt Haber
21 Eylül 2014 18:49

Ünal Aysal kalsın mı? İşte anket sonucu

Galatasaraylı taraftarların buluşma noktası olan webaslan.com'da yapılan “Ünal Aysal kalmalı mı?” anketine katılan taraftarlar 'hayır' dedi.

Ünal Aysal kalsın mı? İşte anket sonucu
ünal aysal,galatasaray,anket,

25 Ekim'de Olağanüstü Seçimli Genel Kurul yapma kararı alan Galatasaray'da, Ünal Aysal'ın yeniden başkanlığa aday olup olmayacağı belirsizliğini korurken, bu konuda taraftarlar arasında yapılan bir anketin sonuçları büyük şaşkınlık yaşattı. Sarı kırmızılı taraftarların internetteki en büyük buluşma noktası olan webaslan.com'da düzenlenen “Ünal Aysal kalmalı mı?” başlıklı ankete katılan taraftarların yüzde 74.7'si (bugün saat 16.45 itibariyle) 'hayır' cevabını verdi. Ünal Aysal'ın başkanlığa devam etmesini isteyenlerin oranı ise yüzde 25.3 olarak gerçekleşti.
AYSAL ÇİFTİ DÜĞÜNDE
Bu arada Ünal Aysal ile eşi Fani Aysal, dün akşam Çırağan Sarayı'nda İpek Ayaydın-Talat Abdik çiftinin düğününe katıldı. Düğünde Emir Sarıgül'ün de yer aldığı öğrenildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...