Tgrt Haber
11 Haziran 2014 20:01

Ünal Aysal Mancini hakkında son noktayı koydu

Mancini'nin gidişinin ardından birçok teknik direktörle anılan Galatasaray'da söylentilere başkan Ünal Aysal son noktayı koydu.

Ünal Aysal Mancini hakkında son noktayı koydu
ünal aysal, galatasaray, roberto mancini, teknik direktör,

Roberto Mancini'nin Galatasaray'daki görevini bırakmasının ardından birçok teknik direktör adayı da yazılıp çizilmeye başladı. Ünal Aysal bu söylentilere son verdi. İşte Aysal'ın bu konu hakkındaki özel açıklamaları; Mancini'nin görevi bırakması ile 3 saat önce çalışmalara başladık. Birincisi iddia edildiği gibi Mustafa Denizli gündemimizde yok. Kendisi değerli bir teknik adam. Ama bizim düşüncemiz Galatasaray'ı Alman yada Hollanda ekolünden bir teknik adama emanet etmek Lucescu sorusu sıkça yöneltiliyor. Kendisi kulübü Shaktar Donetsk ile yeni sözleşme uzattı. Elbette başarılı bir hoca. Ama mevcut şartlarda bu zor gibi. Favorimiz Alman yada Hollanda ekolü Ayrıca gelecek teknik direktörün maliyeti, kaç kişi ile geleceği ve istediği  şartlar Galatasaray için çok önemli. Bunu unutmayın...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...