Tgrt Haber
02 Nisan 2016 17:14

Üzülmez, 'Kaybedeceksek böyle kaybedelim'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, 'Kaybedecek kadar kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Bizim de bir iki tane çok net gol pozisyonumuz var. Değerlendirebilseydik çok daha farklı olabilirdi. Benim takımım maç kaybedecekse böyle kaybedecektir' dedi.

Üzülmez, 'Kaybedeceksek böyle kaybedelim'
Gençlerbirliği Teknik Direktörü, İbrahim Üzülmez,

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Gençlerbirliği, evinde mücadele ettiği Torku Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Beklendiğim gibi bir maç oldu. Ligin en iyi defans yapan, kompakt oynamaya çalışan ve hızlı hücumlarla etkili olmaya çalışan iki takımın mücadelesinde çok fazla pozisyon yoktu. İlk yarıda bizim Stancu ile yakaladığımız bir pozisyon ve rakibin 90. dakikada attığı bir gol. Maalesef futbol böyle bir şey. Her zaman 90. dakikayı çok ciddi oynamanız gerekiyor. 90 dakika boyunca konsantrasyonu elden düşürmemeniz gerekiyor" şeklinde konuştu.
"KAYBEDECEK KADAR KÖTÜ OYNADIĞIMIZI DÜŞÜNMÜYORUM"
İyi mücadele ettiklerini belirten Üzülmez, "Kaybedecek kadar kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Bizim de bir iki tane çok net gol pozisyonumuz var. Değerlendirebilseydik çok daha farklı olabilirdi. Konya takımını tebrik ediyorum. İyi mücadele ediyorlar, kompakt oynamaya çalışıyorlar, defansif anlamda hiç oyun düzenini bozmayan bir Konya takımı var. Bugün benim takımım da aynı düşünce içerisinde sahadaydı. Çok fazla pozisyonun olmadığı bir müsabakada, hatalı demeyeyim ama o dakikada, o pozisyonda daha ciddi olmamız gerekiyor. Konsantrasyonun tam düştüğü dakikada, fizik olarak yorgunluğun ortay çıktığı dakikada yaptığımız çok küçük bir hata maalesef maçı kaybetmemize vesile oldu. Gençlerbirliği takımı tabi ki maç kaybedecektir. Ben her zaman söylüyorum, benim takımım maç kaybedecekse böyle kaybedecektir. Böyle kaybetsin. Bugün kinci yarıda oyunun belli bölümlerinde Konya takımını kendi sahasına hapseden bir Gençlerbirliği takımı vardı. Bugün maçı kazansaydık çok büyük bir avantaj yakalardık. Bu tür sonuçlar olacaktır" ifadelerini kullandı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...