Tgrt Haber
25 Kasım 2016 03:02

Valbuena'dan Benzema açıklaması

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Olympique Lyon'da forma giyen Mathieu Valbuena, kendisine şantaj yaptığı suçlamasıyla hakkında soruşturma yürütülen Real Madridli futbolcu Karim Benzema ile milli takımda tekrar birlikte oynayabileceğini ifade etti.

Valbuena'dan Benzema açıklaması
Valbuena, Benzema,

 Monte Carlo Radyosu'na konuşan Valbuena, "Tekrar Benzema ile aynı  takımda oynar mısın?" şeklindeki soruya, "Elbette buna hazırım. Neden olmasın.  Bir sorun olmaz." cevabını verdi.
 
Saha içi ve dışındaki ilişkileri ayrı tutmak gerektiğini kaydeden 32  yaşındaki Valbuena, "Ben onunla sahada her zaman iyi anlaşıyordum." ifadesini  kullandı.
 
Fransa Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, önceki  gün yaptığı açıklamada, şantaj suçlamasıyla hakkında dava açılan Karim  Benzema'nın, milli takıma dönebileceğini söylemişti.
 
Benzema hakkında devam eden şantaj soruşturması, Lyon'da forma giyen  Mathieu Valbuena'nın "mal varlığını gasp etme girişimi" kapsamında yürütülüyor.  Valbuena'ya, özel hayatına ilişkin gizli çekilmiş bir videonun gönderilerek  şantaj yapıldığı ve 150 bin avro istendiği öne sürülmüştü.
 
Söz konusu suçlamalarla ilgili Karim Benzema için 5 Kasım 2015'te dava  açılmıştı.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...