Tgrt Haber
17 Şubat 2019 10:22

Valbuena'dan eleştiri: Böyle gol yenmez!

Valbuena, yedikleri golü eleştirdi, “Normal değildi. 10 kişi kalmış bir takımdan bu şekilde gol yemememiz gerekiyordu. İyi bir skor alamadık. Pozisyonlar yakalamamıza rağmen son hamleyi yapamadık. Üzgünüz” dedi.

Valbuena'dan eleştiri: Böyle gol yenmez!
valbuena,

Fenerbahçe adına en çok orta yapan futbolcu olan Valbuena, pozisyonlar yakalamalarına rağmen son hamleyi yapamadıklarını vurguladı.

İyi bir skor alamadıklarının altını çizen Fransız oyuncu, “Kesinlikle iyi bir sonuç değil bu bizim için. Beraberlikle ayrıldığımız için çok üzgünüz. Kesinlikle kazanmalıydık. Bir şeyler üretebilecek gibi göründüğümüz birçok an vardı. Ama maalesef bitiremedik. Gerçekten üzücü bu. İstediğimiz skor kesinlikle bu değildi” ifadelerini kullandı.

Yedikleri golü de eleştiren Valbuena, “Yediğimiz gol normal değildi. 10 kişi kalmış bir takımdan bu şekilde gol yemememiz gerekiyordu. Golü doğru zamanda bulduk. İkinci yarıda ise bizi öne geçirecek son adımı atamadık” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...