Tgrt Haber
15 Ağustos 2015 01:07

Van Persie duygulandı, 'Gerçekten harika bir an'

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, hayranı ile bir araya geldi.

Van Persie duygulandı, 'Gerçekten harika bir an'
van persie, robin van persie, louis,

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, Eskişehirspor maçının ardındna kulübün davetlisi olarak İstanbul'a gelen minik hayranı Louis Diamond ile bir araya geldi. Van Persie, Louis'e maç formasını hediye ederken, "Onun videosunu gördüm. Benim için çok duygusal bir andı. Külüpten ayrılmak da işin bir parçasıdır. Ona bunu açıklayacağım. Futbol taraftarsız oynansaydı bugünkü keyfini veremezdi kimseye. Bizim harika taraftarlarımız var. Böyle çocuklar futbolu daha özel kılıyor. Böyle çocukları mutlu edebildiğimizi görmek bizim için çok güzel bir duygu. Bu genç kardeşimize teşekkür ediyorum ve böyle bir iş yapabildiğim için şükrediyorum" ifadelerini kullandı.

Kulübün harika bir iş çıkardığını kaydeden tecrübeli oyuncu, "Gerçekten harika bir olay kulübümüzün ve başkanımızın yaptığı bu olay. Bu Fenerbahçe'nin ne kadarbüyük bir kulüp olduğunu gösteriyor. Kulübümüzün çok iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum" dedi.

Louis'in babası ise, "Bizim için buraya gelerek Robin ile oğlumu buluşturmak bir rüyaydı. Video o anda gerçekleşen duyguların görüntüsüydü" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...