Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Nisan 2017 11:02

Van Persie F.Bahçe'den ayrılıyor

Fenerbahçe ile Robin van Persie’nin yolları sezon sonu ayrılacak. Sarı-lacivertli yönetim, Hollandalı futbolcudan kendisine kulüp bulmasını istedi.

Van Persie F.Bahçe'den ayrılıyor
Fenerbahçe,Van Persie

Sezon sonu sarı-lacivertlilerle Van Persie’nin yolları ayrılacak. Yönetim, Hollandalı futbolcudan kendisine kulüp bulmasını istedi.

Bu olumsuz tabloya rağmen Van Persie, milli takım arasında oldukça iyi çalıştı. Kondisyoner Fatih Yıldız eşliğinde fiziksel açığını kapamaya çalışan futbolcu saha çalışmalarında da oldukça istekliydi. Yıldız futbolcunun sezon sonu ayrılacak olmasına rağmen tam konsantrasyon ile çalışması ise farklı şekilde yorumlandı.

Yeni sezonda iyi bir kulüp bulmak zorunda olan Van Persie’nin kendisini bu nedenle göstermek istediği ifade edildi. Fernandao’nun yokluğu ve Emenike’nin formsuzluğunda Van Persie artık tek forvet olarak gözüküyor. Hollandalı futbolcu bu fırsatı değerlendirip, yeniden ön plana çıkarak iyi bir takımla anlaşmayı planlıyor.

Robin Van Persie, uzun bir aradan sonra bugün ilk 11’de görev alacak. Son olarak Vodafone Arena’da, Beşiktaş’a karşı gol attığı maçta ilk 11’de başlayan Hollandalı futbolcu, 5 Şubat’tan bu yana formayı alamıyordu.

PSG ilgisi

Fransa’nın güçlü kulübü PSG, yeni forvet arayışları kapsamında Robin Van Persie’yi takipte tutuyor. L’Equipe gazetesi haberine göre PSG’de futbol direktörlüğü yapan Hollandalı Patrick Kluivert, vatandaşını listesine aldı.

Gelecek sezon forvet hattına muhakak bir takviye isteyen ve Edinson Cavani’ye alternatif aradığı bildirildi. Bunun için de Kluivert’ın yakından tanıdığı için Fenerbahçeli yıldızı önerdiği vurgulandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...