Tgrt Haber
15 May 2020 09:46

Vedat Muriç için inanılmaz rakam

İngiliz basını West Brom'un Premier Lig'e çıkması halinde Vedat Muriqi'yi alacağını ve bunun Bilic için harika olacağını yazdı. Ayrıca, West Brom’un, Vedat Muriqi için 18 milyon Pound bonservis bedeliyle Fenerbahçe’nin kapısını çalacağı yazıldı.

Vedat Muriç için inanılmaz rakam
vedat muriç,,transfer,

Fenerbahçe'nin Kosovalı yıldızı Vedat Muriqi için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor... Özellikle İngiliz basını, 26 yaşındaki golcünün gelecek sezondan itibaren Ada’da forma giyebileceğini vurguladı. 'madaboutepl.net' Vedat’ı Tottenham ve Aston Villa’nın da istediğine dikkat çekti. Ancak West Brom’un transferde bir adım önde olduğunu duyurdu. West Brom’un, Vedat Muriqi için 18 milyon Pound bonservis bedeliyle Fenerbahçe’nin kapısını çalacağı yazıldı.

FB MALİ AÇIDAN SIKINTILI
Haberde, West Bromwich Albion’un Premier Lig’e çıkması halinde Kosovalı golcü Vedat Muriqi’yi alacağını vurgulayan İngilizler, bu transferin Beşiktaş’ın eski hocası Slaven Bilic için harika olacağına da değinildi. Ada basını Kosovalı golcünün bu sezondaki istatistiklerine değinirken Fenerbahçe’nin mali açıdan zor durumda olacağını belirtti.


BİLİC'E 15 MİLYON DOLAR
Şu anda West Brom’u çalıştıran Slaven Bilic, Al İttihad tarafından kovulmuştu. FIFA bu ayrılıkla ilgili kararını verdi ve Hırvat çalıştırıcıya 15 milyon dolar ödenmesine hükmetti. Üstelik bu paranın 1 ay içinde Bilic’in hesabına yatırılmasını istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...