Tgrt Haber
14 Kasım 2019 16:20

Vedat Muric perişan

Önce Çekya ardından İngiltere ile hayati derecede önemli maçlara çıkacak olan Kosova Milli Takımı'nda Vedat Muric üzüntüsü yaşanıyor.

Vedat Muric perişan
vedat muriç,

Kasımpaşa karşılaşmasında ayağını burkarak sakatlanan ve son 15 dakika sekerek oyuna devam eden Vedat Muric’in Kosova Milli Takımı'yla Çekya – İngiltere maçlarına çıkamayacağı için bir hayli üzgün olduğu bildirildi.

"BUNLAR BENİM VİTRİN MAÇLARIMDI"

Sadece Çekya ve İngiltere değil, Süper Lig’de Yeni Malatyaspor’la Göztepe maçlarını da kaçıracak olan Vedat Muric’in Kosova’nın oynayacağı hayati derecede önemli olan 2 maçında forma giyemeyeceği için kahrolduğu belirtilirken, yıldız forvetin hocası Bernard Challandes’e “Gerçekten çok üzgünüm, Çekya ve İngiltere maçları hem milli takımım hem de benim için çok önemliydi, tam kalitemi gücümü göstereceğim maçlardı, bunlar benim vitrin maçlarımdı, arkadaşlarımın yanında olamamak beni kahrediyor” dediği ifade edildi.

Muriç’in ayak bileğindeki burkulmanın ikinci derece olduğu anlaşılırken, Fenerbahçe’nin Ankaragücü ile oynadığı maçta Garry Rodrigues’in de aynı sakatlığı yaşaması sağlık heyetini hemen harekete geçirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...