Tgrt Haber
19 Ocak 2020 14:45

Vedat Muriqi'den açıklama geldi

Fenerbahçe'de Vedat Muriqi, Gaziantep Futbol Kulübü ile dün oynanan maç sonrası Fenerbahçe resmi web sitesine açıklamalarda bulundu.

Vedat Muriqi'den açıklama geldi
Vedat Muriqi,

Fenerbahçe'de Vedat Muriqi, Gaziantep Futbol Kulübü ile dün oynanan maç sonrası Fenerbahçe resmi web sitesine açıklamalarda bulundu. Muriqi, “Benim ve takım arkadaşlarım için galip gelmemiz çok önemliydi. Tek düşüncemiz şampiyonluk. Sadece saha içine konsantreyiz. Başka bir düşüncemiz yok. Maç sonrası gördüğüm kartla ilgili çıkarılan dedikoduların farkındayım. Bununla ilgili konuşmaya bile gerek yok aslında. Nabzın 180’e çıktığı bir iş yapıyoruz. Sahadayken aklımızda sadece oynadığımız maçı kazanmak oluyor. Rakip hızlı başlamasın diye refleks olarak yaptığım bir hareketi planlanmış gibi yorumlayanlar olmuş. Planlama yapsam gol atınca formamı falan çıkarırdım. Bu kişiler içinde takımımıza karşı algı oluşturmak için uğraşan insanlar olduğunu ben de tüm camiamız da iyi biliyor. Biz 29’uncu şampiyonluğa konsantreyiz ve bunu da taraftarımızla başaracağız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...