Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 May 2019 14:07

Vedat Muriqi'den Fenerbahçe kararı

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Vedat Muriqi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Vedat Muriqi'den Fenerbahçe kararı
Spor Toto Süper Lig,Çaykur Rizespor

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon Çaykur Rizespor formasıyla başarılı bir performans sergileyen ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Vedat Muriqi, geleceği hakkında kararını verdi. Sarı lacivertli takıma transfer olmak istediğini ifade eden Kosovalı golcünün Türkiye'de başka bir takımda oynamayı düşünmediği öğrenildi.

Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ederken gündemdeki isimlerin başında Vedat Muriqi geliyor. Rizespor'da başarılı bir performans sergileyen Kosovalı golcü, menajeriyle transfer görüşmesi yaparak düşüncelerini iletti. Muriqi, Türkiye'de Fenerbahçe dışında başka bir takımda oynamak istemediğini ve sarı lacvertli takıma transferi gerçekleşmediği taktirde de kariyerine Avrupa'da devam etmeyi planladığını belirtti. Fenerbahçe'nin de Ersun Yanal'ın da istediği Vedat Muriqi konusunda istekli olduğu öğrenildi.
 
(Futbol Arena)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...