Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Nisan 2016 04:40

Vitor Pereira, 'İyi bir avantaj elde ettik'

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Torku Konyaspor'u 3-0 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Pereira, ocak ayından beri yenilmeyen bir takıma karşı oynadıklarını ve iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Vitor Pereira, 'İyi bir avantaj elde ettik'
Pereira, fenerbahçe,

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Vitor Pereira, iyi ve kendine güvenerek mücadele eden bir takımla karşılaştıklarını ifade etti. Karşılaşmada zekice oynadıklarını belirten Pereira, şunları kaydetti: "Rakibimizi bilerek oynadık. Önceki maçla kıyaslayacak olursak, daha fazla rakip alanda oynamış ve daha fazla topa sahip olmuştuk. Rakibimizin rahat bir şekilde oynamasına izin vermiştik. Bugün oyun düşüncesi anlamında bazı noktalarda değişiklik yaptık. Bu akşam 3 gollü bir galibiyet aldık. Bitirici vuruşları yapmayı başardık. Ocak ayından beri yenilmeyen takıma karşı oynadık ve iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Şu anda yolun yarısındayız. İyi bir avantaj elde ettik. Kendi sahamızda oynayacağımız maçı da ciddiyetle ele almak ve kazanmak istiyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...