Tgrt Haber
24 Mart 2016 16:24

Vodafone Arena'da kombineler tükendi

Beşiktaş Kulübü, yeni statları Vodafone Arena'da 2016-2017 sezonu için tüm kombinelerin tükendiğini açıkladı.

Vodafone Arena'da kombineler tükendi
Vodafone Arena

11 Nisan'da oynanacak Bursaspor karşılaşması ile siyah-beyazlılara kapılarını açacak yeni statta yeni sezonun tüm kombine biletleri tükendi. Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:
"Yenilenen fiyatlarla dün ve bugün taraftarlarımız kombinelere büyük ilgi gösterdi ve 2016-17 sezonu Vodafone Arena kombinelerinin tamamı satıldı.
Yeni yuvamız Vodafone Arena'da 11 Nisan'daki Bursaspor ve sonrasındaki Kayserispor ile Osmanlıspor karşılaşmaları için kombine sahibi taraftarlarımızın öncelikli bilet satın alma hakları bulunmaktadır. Bilet satışlarıyla ilgili detaylar daha sonra açıklanacaktır...
Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Beşiktaşımıza desteğini bir kez daha sergileyen, siyah-beyaz aşkıyla 11 Nisan'ı sabırsızlıkla bekleyen büyük taraftarımıza teşekkürlerimizi sunarız.
Taraftarlarımız ve camiamız ile kenetlenerek, nice zaferler yaşayacağımız Vodafone Arena'yı büyük bir gururla açacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.
Gücünü taraftarından alan Beşiktaşımız, yuvasına dönüyor...
11 Nisan'da yeni yuvamız Vodafone Arena'da buluşmak dileğiyle..." 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...