Tgrt Haber
14 Mart 2018 20:41

Vodafone Park'ta sürpriz iki misafir

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde kadroda rotasyona gitti. Öte yandan Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Beşiktaş-Bayern Münih maçı için Vodafone Park'a geldi.

Vodafone Park'ta sürpriz iki misafir
beşiktaş,,vodafone park,

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde kadroda rotasyona gitti. İlk maçı deplasmanda 5-0 kaybetmenin etkisiyle Şenol Güneş, ilk 11'de bazı değişiklikler yaptı.

Başta Mustafa Pektemek, Necip Uysal ve kaleci Tolga Zengin olmak üzere bazı bölgelerde farklı isimler oynadı. Mustafa Pektemek'i Vagner Love'un arkasında daha çok forvet arkası pozisyona çeken teknik direktör Güneş, ligde 5 maçlık cezası olan Ricardo Quaresma'ya ilk 11'de görev verdi.
 
Orta sahada da Oğuzhan ile Tolgay Arslan'ı yan yana oynatan tecrübeli teknik adam, stopere ise Necip Uysal'ı çekti. 
 
Lewandowski sürprizi
Bayern Münih, 5-0'lık avantaja rağmen kadrosunda bazı önemli isimleri rövanşta da oynatmaya devam etti. Sarı kart sınırında bulunan takımın en önemli yıldızlarından Robert Lewandowski ilk 11'de yer aldı. Ayrıca Hummels, Müller, Boateng, Vidal ve Ribery gibi yıldız oyuncular da Jupp Heynckes'in ilk 11'inde şans buldu.

 Almanlardan şaşırtan ilgi
Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Bayern Münih taraftarlarının ilgisi dikkat çekti. Alman taraftarlar kendilerine ayrılan misafir takım tribününü neredeyse tamamen doldurdu.
 
Maçın başlamasına 2 saat kala polis kontrolünde içeriye alınan Bayern taraftarları, maç boyunca takımlarına yoğun destek verdi. 
 
Löw ile Lucescu Vodafone Park'ta 
Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Beşiktaş-Bayern Münih maçı için Vodafone Park'a geldi. Alman çalıştırıcı zorlu karşılaşmadan 1 saat önce stada giriş yaptı. Löw'e Milli Takımlar teknik direktörü Mircea Lucescu da eşlik etti. Löw ve Lucescu ikilisi maçı beraber seyretti. Sakatlığı bulunan Pepe de ikilinin yanında yer aldı. Daha önce Türkiye'de Fenerbahçe ve Adanaspor'da da çalışan başarılı teknik adam, zorlu karşılaşmayı 90 dakika izlemek ve Alman yıldızlar için rapor edinmek adına bu maça geldi.

Algı uyarısı
Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Pepe'nin sakatlığıyla alakalı ilginç ifadeler kullandı.

Tecrübeli teknik adam, kadro eleştirilerine tepki gösterip, algı uyarısında bulundu, "Fenerbahçe maçında Pepe'nin ayağına basıldığı zaman sarı kart bile diyemeyenler, şimdi eksik kalınca her şeyi söyleyebiliyorlar. Biraz algıya dikkat etmek lazım" ifadelerini kullandı. Avrupa'da en iyi sezon Beşiktaş, kulüp tarihinin en iyi Avrupa kupası sezonunu yaşadı. Son 16 turunda Bayern Münih'e elenen temsilcimizin rakamları dikkat çekti.

UEFA.com'un derlediği bilgilerde, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Porto, Monaco ve Leipzig'in arasından 14 puanla lider çıkan Kartal, gruplardan çıkmayı başaran ilk Türk takımı oldu. Ayrıca kulüp tarihinde 1986-87 sezonundan beri en başarılı geçilen sezon oldu. Efsaneler tribünde Beşiktaş-Bayern Münih maçı için birçok önemli futbol efsanesi tribünde yer aldı. Bayern Münih'i takip adına Vodafone Park'ta Oliver Kahn, Mehmet Scholl ve Giovane Elber gibi eski yıldızlar geldi.Yıldız isimlere yoğun ilgi vardı.

Meksika Dalgası şovu 
Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde Vodafone Park tribünlerinde Meksik Dalgası dikkat çekti. Maç öncesi stat hoparlörlerinden yapılan anonsta özel bir Meksika Dalgası organizasyonu yapılacağı ifade edildi.

Telefonların ışıklarıyla beraber Yeni Açık tribününden başlayarak tüm stada ulaşan bir Meksika Dalgası gerçekleştirildi. Organizasyon oldukça etkili oldu. Çarşı Grubu tarafından yapılan organizasyon tam not aldı.
 
115. yaş kutlaması
Beşiktaş tribünlerinde farklı bir heyecan daha oldu. Kulübün doğum günü olarak kabul edilen 19 Mart tarihine 4 gün kala Beşiktaş'ta farklı bir kutlama yapıldı.

Maç başlarken, özel olarak 115. yaş şarkısı çalındı. Samimi görüntüler Maç öncesinde iki teknik direktör; Şenol Güneş ve Jupp Heynckes samimi görüntülerde bulundu. Ev sahibi olan Şenol Güneş, meslektaşıyla beraber sahaya geldi.

Yedek kulübesine kadar eşlik eden Güneş, daha sonra Heynckes'e başarılar dileyip, fotoğraf çektirdi. 
 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...