Tgrt Haber
07 Nisan 2019 12:19

Volkan Demirel: 4. yıldızı aldıktan sonra bırakacağım

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, kariyerine nokta koyacağı tarih hakkında konuştu. Tecrübeli eldiven, 4. yıldızı ve 6. şampiyonluğunu kazandıktan sonra futbolu bırakabileceğini söyledi.

Volkan Demirel: 4. yıldızı aldıktan sonra bırakacağım
volkan demirel,,fenerbahçe,

Fenerbahçe'de 5 şampiyonluk yaşamış, 17 yılı geride bırakmış Volkan Demirel, futbolu bırakmak için erken olduğunu söyledi.

TRT Spor'un sorularını yanıtlayan tecrübeli eldiven, "Jübile gibi niyetim yok ama yaptırıyorlar bize. Fizik durumuma baktığımda erken olduğunu düşünüyorum." dedi.

Başarılı eldiven, "4. yıldızı ve 6. şampiyonluğumu kazanmadan bırakmak istemiyorum. İsteklerim çok büyük istekler değil. Bir camiada en fazla kalan oyuncu olmak istiyorum. Uzun zamandır bir yerde kalan herkes için 'değişim değişim' deniyor. 8 maç kaldı. Şans verilirse elimden geleni yapacağım. Görev verilmese de kulübede elimden geleni yapacağım. Önümüzdeki sezon oturur konuşuruz. Şampiyonluk ve 4. yıldızdan sonra kendi jübilemi yaparım." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...