Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Aralık 2014 09:27

Volkan ve Emre isyan etti, 'Bıktık artık'

Balıkesirspor deplasmanında 90 dakika protestolara maruz kalan Volkan Demirel ve Emre, soyunma odasında adeta isyan ettiler.

Volkan ve Emre isyan etti, 'Bıktık artık'
volkan, emre, balıkesirspor, emre belözoğlu,

Fenerbahçe'nin iki kaptanı Emre Belözoğlu ile kaleci Volkan Demirel, Balıkesirspor maçında kendilerine olan tribün tepkisine isyan ettiler. Yıllar sonra ilk kez geldikleri Balıkesir'de kendilerine yapılan protestolara öfkelenen iki oyuncuya takım arkadaşları da destek çıktı. Karşılaşmanın ardından soyunma odasında morali oldukça bozuk olan Emre ve Volkan'a yönelik tezahüratlara sinirlenen ve "yazıklar olsun" yorumun yapan Fenerbahçeli oyuncular ve teknik heyet, bu durumun artık Fenerbahçe'nin gardını düşürebilmek adına bilerek gerçekleştiğini savundular. Volkan ile Emre ise "Bıktık artık. İnsanları yönlendiren haber ve yorumlar yapılıyor. Bir - iki kişi olsa neyse. Tüm stat protesto ediyor, ne yetkililer ne de Balıkesirspor Kulübü bir şey yapıyor. Bizim moralimizi bozmaya çalışıyorlar ama aslında futbola zarar veriyorlar" ifadelerin kullandılar.
Artık sezon sonuna kadar bu duruma alışmaları gerektiğini vurgulayan iki oyuncu, "Kulağımızı tıkayıp yine işimizi yapmaya devam edeceğiz. Ancak bu duruma bir "dur" denmeli" diye konuştular. Fenerbahçeli yetkililer rakiplerin artık işin kolayını bulduğunu belirterek organize şekilde Emre ve Volkan'nın üzerine oynandığını ve bunun farkında olduklarını söylediler. Bu durumun diğer deplasman maçlarında da yaşanmasının sürpriz olmayacağı kaydedildi. Özellikle Emre maç boyu devam eden ıslık ve protestolara rağmen soğukkanlı kalmayı başarmış, oyundan çıkarken, tepkisini gülerek vermişti. Kaynak: Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...