Tgrt Haber
22 Ocak 2023 08:24 - Güncelleme : 22 Ocak 2023 08:29

Weghorst’tan Beşiktaşlıları kızdıracak açıklama: Memnun değildim

Son dakika haberi: Beşiktaş ile sözleşmesi feshederek İngiltere’nin Manchester United takımına transfer olan Wout Weghorst çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’taki antrenmanlardan memnun olmadığını söyleyen Weghorst, teklifi duyar duymaz kabul ettiğini dile getirdi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Weghorst’tan Beşiktaşlıları kızdıracak açıklama: Memnun değildim
beşiktaş,weghorst,manchester united

Beşiktaş ile Wout Weghorst arasındaki birliktelik kısa sürdü. Siyah beyazlı takımla sözleşmesini fesheden yıldız golcü Manchester United'a imza attı. Beşiktaş, bu transferden 3 milyon Euro civarında bir gelir elde etti. Weghorst ayrılığı sonrası siyah beyazlılar golcü arayışına geçti ve eski oyuncusu Vincent Aboubakar ile sözleşme imzaladı.

WEGHORST: BEŞİKTAŞ’TAKİ ANTRENMANLARDAN ŞİKAYETÇİYDİM

Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst, imza attıktan sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sky Sports'a verdiği demeçte transfer sürecini anlatan Weghorst, Manchester United için menajerinden haber beklediğini ifade etti.

Weghorst şu ifadeleri kullandı;

Telefon gelmeden önce menajerimle mesajlaşıyordum. Açıkçası Beşiktaş'taki antrenmanlardan memnun değildim ve dürüst olmak gerekirse şikayetçiydim. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...