Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 May 2015 18:54

Wenger'e göre sebebi Beşiktaş

Premier Ligi en kötü 3. sırada bitirmeyi garantileyen Arsenal'de menajer Arsene Wenger açıklamalarda bulundu.

Wenger'e göre sebebi Beşiktaş
wenger,

Premier Lig'i en kötü 3. sırada bitirmeyi garantileyen Arsenal'de menajer Arsene Wenger sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Zorlu lig maratonunu ilk 3 içerisinde bitirerek Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Fransız teknik adam, playoff oynamayacakları için sezonu daha erken açmadıkları için de ayrıca sevinçli olduğunu sözlerine ekledi.

BEŞİKTAŞ'LA OYNAMANIN BEDELİ AĞIR OLDU
Özellikle ligin son haftalarında gösterdikleri üstün performansla Devler Ligi'ne doğrudan katıldıklarının altını çizen Wenger, "Ligin başında sezonu Beşiktaş ile oynadığımız playoff maçlarıyla açtık. İki zorlu maç oynadık ve bunlar bizi yıprattı. Bu dönemde yaşadığımız puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışında Chelsea'nin gerisinde kaldık." diyerek Beşiktaş'a karşı zorlandıklarını itiraf etti.

Şampiyonlar Ligi playoff turunda Beşiktaş ile eşleşen Arsenal, 0-0 ve 1-0'lık skorlarla turu geçerek Devler Ligi'ne kalmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...