Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Haziran 2014 18:32

Wimbledon'da eşleşmeler belli oldu

Teniste sezonun 3. grand slam'i Wimbledon Tenis Turnuvası'nda eşleşmeler belli oldu.

Wimbledon'da eşleşmeler belli oldu
Wimbledon,tenis,turnuva,ana_tablo,erkek,Marsel_İlhan,Birleşik_Amerika,Denis_Kudla,tarih,Roger_Federer,Rafael_Nadal,İtalyan,Paolo_Lorenzi Wimbledonda,eşleşmeler,belli,oldu,

4 yıl aradan sonra ana tabloda yer almaya hak kazanarak tek erkeklerde ülkemizi temsil edecek olan milli tenisçi Marsel İlhan'ın ilk turda elemelerden gelen Birleşik Amerikalı Denis Kudla ile karşılaşacağı Wimbledon'da, tenis tarihinin en ünlü rekabetlerinden biri olan Roger Federer - Rafael Nadal buluşması,  2 yıldızın tablonun alt tarafında yer alması sebebiyle en erken yarı finalde gerçekleşmesi ihtimalini oluşturdu. Wimbledon'da 7 kez şampiyon olan Federer, Wimbledon macerasına İtalyan Paolo Lorenzi'ye karşı başlarken, turnuvaya 2 numaralı seri başı olarak katılan Dünya 1 numarası Nadal'sa ilk maçını Slovak Martin Klizan'a karşı oynayacak. Geçen sene 77 yıl aradan sonra Wimbledon'da şampiyon olan ilk Britanyalı unvanını elde eden Andy Murray ise, tablonun üst yarısında yer alması sebebiyle finalde yendiği Novak Djokovic ile bu kez en erken yarı finalde karşılaşabilir. Murray'nin ilk maçında Belçikalı David Goffin'le karşılaşacağı turnuvada 1 numaralı seri başı olan 2011 şampiyonu Djokovic ise ilk turda Kazak Andrey Golubev ile yüzleşecek. Tek kadınlardaki eşleşmelere baktığımızda 2 yıldız Serena Williams ve Maria Sharapova'nın çeyrek finalde karşılaşabilecekleri ihtimali göze çarpıyor. Wimbledon'da 5 kez şampiyon olan Birleşik Amerikalı raketin bu yılki macerasıysa vatandaşı Anna Tatisvili'ye karşı başlarken, Sharapova ilk turda Britanyalı Samantha Murray ile yüzleşecek. Williams ve Sharapova'nın dışında tablonun üst yarısında yer alan bir başka isimse Roland Garros'ta final oynayan Simona Halep. Rumen raketin çeyrek finalde eski dünya 1 numarası Jelena Jankovic ile karşılaşması muhtemel görünüyor. Victoria Azarenka, Agnieska Radwanska, Petra Kvitova ve Li Na'nın tablonun alt yarısında yer alamaları Azarenka ile Radwanska'nın, 2011 şampiyonu Kvitova ile de son Avustralya Açık şampiyonu Li Na'nın en erken çeyrek finalde karşılaşabilecekleri anlamına geliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...