Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ocak 2015 08:29

Wolfsburg sahasında Bayern Münih'i dağıttı

Almanya Bundesliga'nın 18. hafta ilk maçında Wolfsburg sahasında Bayern Münih'i 4-1 yendi.

Wolfsburg sahasında Bayern Münih'i dağıttı
bayern münih, Wolfsburg

Almanya Bundesliga'nın 18. hafta açılış maçında Wolfsburg ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Bundesliga'nın 2.'si Wolfsburg sahasında lider Bayern Münih'i 4-1 mağlup etti. Volkswagen Arena'da oynanan mücadelede Wolfsburg'a farklı galibiyeti getiren golleri 4. ve 45. dakikalarda Bas Dost ile 53. ve 73. dakikalarda Kevin de Bruyne kaydetti. Bayern Münih'in tek golü ise 55. dakikada Juan Bernat'tan geldi.
Bu sonucun ardından Bundesliga'da 2. sıradaki Wolfsburg 37 puana yükseldi, lider Bayern Münih ise 45 puanda kaldı. Bundesliga'nın 19. haftasında Wolfsburg deplasmanda Eintracht Frankfurt'a konuk olacak, Bayern Münih ise sahasında Schalke 04'ü ağırlayacak.
Bu sezon Bundesliga'da ilk kez yenilen Bayern Münih, sezonun ilk yarısında oynadığı 17 maçta kalesinde sadece 4 gol görmüştü.
Junior Malanda alkışlarla anıldı
Karşılaşmanın başında, 20 gün önce geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Wolfsburg'un Belçikalı oyuncusu Junior Malanda anıldı. Kollarına siyah bant takan ve sahanın ortasında toplanan iki takımın futbolcuları ve seyirciler Malanda'yı anmak için bir dakika boyunca alkış tuttu. Malanda'nın fotoğraflarını taşıyan seyirciler de üzerinde "Her zaman kalbimizde" yazan pankartı ve Malanda'nın posterini açtı.
Junior Malanda'nın içinde bulunduğu otomobil, 10 Ocak Cumartesi günü Porta Westfalica yakınlarında A2 Otoyolunda şoförün aşırı hız yapması ve yağmurdan dolayı kaygan olan zeminde yoldan çıkmış ve bir ağaca çarpmıştı. Aracın arkasında oturan ve emniyet kemeri takmadığı belirtilen genç oyuncunun otomobilden fırladığı ve olay yerinde hayatını kaybettiği belirtilmişti. Kazada iki kişi de ağır yaralanmıştı. Malanda 20 Ocak'ta Belçika'da toprağa verilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...