Tgrt Haber
06 Nisan 2022 19:30 - Güncelleme : 07 Nisan 2022 06:28

Xavi'den Galatasaray itirafı: Taraftarları bir türlü unutamıyor

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Eintracht Frankfurt'a konuk olacak Barcelona'da Teknik Direktör Xavi Hernandez'ın aklı Galatasaray taraftarında kaldı. Bir önceki turda güçlükle eledikleri sarı kırmızılıların sahasındaki atmosferi yere göğe sığdıramayan İspanyol hoca, Almanya'da kendilerini bekleyen ambiyansla ilgili gelen bir soruya ise İstanbul'daki taraftarları hatırlatarak cevap verdi.

Xavi'den Galatasaray itirafı: Taraftarları bir türlü unutamıyor

Yıllarca formasını terletip kaptanlığını yaptığı Barcelona'ya teknik direktör olarak dönen Xavi Hernandez, ligde takımını şampiyonluk yarışına dahil edemese de Avrupa Ligi'nin favorisi konumunda.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Eintracht Frankfurt'a karşı oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulunan Xavi, Almanya'daki atmosfere değinirken Galatasaray taraftarlarını da anmadan geçmedi.

GALATASARAY TARAFTARI HALA AKLINDA

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Xavi Hernandez, "Frankfurt'ta harika bir atmosfer olacağını söylediler ama ilk defa burada oynuyoruz, göreceğiz. Türkiye'de çok zor bir stadyumdan çıkmayı başarmıştık. Yine kendi oyunumuzu sahaya yansıtmaya çabalayacağız. Formdayız ama yarın bambaşka bir hikayeyle de karşılaşabiliriz" ifadelerini kullandı.

"KARİYERİMDE GÖRDÜĞÜM EN İYİ AMBİYANS..."

Xavi Hernandez'in yönettiği Barcelona, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Galatasaray'ı eleyerek bir üst tura çıkmıştı. Karşılaşmanın ardından NEF Stadyumu'ndaki ateşli atmosferden övgüyle bahseden İspanyol çalıştırıcı, "Maçta sakin kalmak mümkün değil rekabetçiyseniz. Tansiyon yüksekti. Kariyerimde gördüğüm en iyi ambiyanslardan biriydi. Buna göre hazırlandık. Geri düşmemize rağmen iyi tepki verdik. Atmosfer mükemmeldi. Nasıl tepki vermemiz gerektiğini biliyorduk" şeklinde konuşmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...