Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Eylül 2014 19:28

Yanal için olay sözler, 'Çok ukala çok şımarık'

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Fenerbahçe'deki görevinden olaylı bir şekilde gönderilen Ersun Yanal'ı sert sözlerle eleştirdi.

Yanal için olay sözler, 'Çok ukala çok şımarık'
ersun yanal, tanju çolak, fenerbahçe,

Gebze Marmara Kamyon Garajı'nda kamyon şoförlerinin sorularını cevaplandırıp, çekilişle hediyeler veren Tanju Çolak ayrıca sarhoş gözlüğü ile penaltı atışı yaparak kamyon şoförleri ile birlikte eğlenceli anlar yaşadı. Tanju Çolak Fenerbahçe'den gönderilen Ersun Yanal'la ilgili de ilginç ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çolak yaptığı açıklamada "Ben Aziz Yıldırım'ın tavrını haklı buluyorum. Şöyle haklı buluyorum. Çünkü futbolcuların sevmediği, futbolcuların kabullenmediği nitelikte bir teknik adam. Ersun Yanal'ın farklı bir yapısı vardır. Ersun Yanal çok ukaladır. Çok şımarıktır. Futbolcuları aile gibi kucaklaması lazımdı. Ersun Yanal'ı bir yere getirecek kişiler futbolculardır. Ersun Yanal'ı ben tanırım. Yapısını da iyi bilirim. Türkiye bilmez ama onla beraber olanlar iyi bilirler yapısını. Daha önceki sene Eskişehirspor'da iken orda yaptıkları bir araştırılsın. Futbolculara karşı tavrı. Ersun Yanal'ın Futbolcularla sohbeti olmaz, Özür dileyerek söylüyorum, bu adamdan çok bir şey olmaz. Geçen sene Fenerbahçe'nin şampiyon olmasındaki en büyük pay futbolcuların birlikteliği. Futbolcuların birbirini kucaklaması, futbolcuların Aziz Yıldırım'la olan ilişkileridir. Geçen sene Fenerbahçe'nin şampiyon olması Ersun Yanal değildir bana göre " diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...