Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Nisan 2022 15:28 - Güncelleme : 30 Nisan 2022 15:58

PSG’den dev bütçe! Yeni Cristiano Ronaldo transferi rekor kırabilir

PSG yeni Cristiano Ronaldo için kolları sıvadı. Bu sezon Milan'da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken ve 'Yeni Cristiano Ronaldo' olarak lanse edilen Portekizli Rafeal Leao, Paris Saint-Germain'in bir numaralı hedefi oldu. Fransız devi bu transfer için rekor bir bedeli gözden çıkarmak zorunda kalabilir.

Editör: Kutlu Emre Gözcü / Kaynak: TuttoMercatoWeb
PSG’den dev bütçe! Yeni Cristiano Ronaldo transferi rekor kırabilir

Fransız devi sözleşmesi bu yaz sona erecek olan Kylian Mbappe'nin nihai kararını beklerken yeni hamleler için de harekete geçti. PSG Sportif Direktörü Leonardo, Mbappe'nin halefi olarak genç Portekizli Rafeal Leao'yu gözüne kestirdi.

CRISTIANO RONALDO'YA BENZETİLİYOR

TuttoMercatoWeb'den aktarılan habere göre, Paris Saint-Germain Rafael Leao'nun durumunu yakından takip ediyor. Milan'ın bu sezon 12 golle en çok gol atan oyuncusu olan 22 yaşındaki Portekizli, şimdiden ülkesinde "Yeni Cristiano Ronaldo" olarak algılanıyor.

PSG’den dev bütçe! Yeni Cristiano Ronaldo transferi rekor kırabilir

Ancak PSG'nin bu transferde işi zor. Milan'da sportif direktör Paolo Maldini, sezon sonunda sözleşmesi 2024 yılında son bulacak 22 yaşındaki golcü oyuncu için sözleşme uzatma görüşmelerine başlamak istiyor.

MILAN 100 MİLYON EURO İSTİYOR

Rafeal Leao ile Manchester City de ilgileniyor. Ancak İtalyan basını, onu Milan'dan ayırmanın kolay olmadığını belirtiyor. Milano temsilcisinin Portekizli oyuncuya 80 ile 100 milyon euroluk bir teklif gelmesi durumunda oyuncunun ayrılığına izin vereceği belirtildi.

Kaynak: TuttoMercatoWeb
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...