Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Kasım 2020 12:29

Yeni Malatyaspor: 2 futbolcumuzda pozitif vakaya rastlanmıştır

Yeni Malatyaspor: "Yapılan testler neticesinde 2 futbolcumuzda pozitif vakaya rastlanmıştır. Toplam pozitif sayımız 3 olmuştur."

Yeni Malatyaspor: 2 futbolcumuzda pozitif vakaya rastlanmıştır
malatyaspor

Yeni Malatyaspor Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, tüm futbolcu, teknik heyet ve çalışanlara yapılan rutin korona virüse testleri sonucunda 2 futbolcuda korona virüs tespit edildiği belirtildi.
Daha önce de bir futbolcuda daha çıkan virüsle birlikte takımda toplam pozitif oyunsu sayısı 3 futbolcu oldu. Söz konusu futbolcuların evlerinde tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Etimesgut Belediyespor maçı hazırlıkları tamamladı

Öte yandan 25 Kasım Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'unda Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’da hazırlıklar tamamlandı. Bugün yapılan son idmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayan sarı-siyahlılar, maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Etimesgut Belediyespor karşısında sahaya ligde oynatmadığı oyuncularla çıkması bekleniyor.

Yeni Malatyaspor'un, Etimesgut Belediyespor müsabakasına şu 11'le çıkması bekleniyor:

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...