Tgrt Haber
05 Aralık 2018 20:18

Yeni teknik direktör resmen açıklandı

Kayserispor'da Ertuğrul Sağlam'dan boşalan teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi. Sarı-kırmızılı yönetim konuyla ilgili resmi açıklama yaptı.

Yeni teknik direktör resmen açıklandı
hikmet karaman,,kayserispor,

Kayserispor'da Hikmet Karaman dönemi resmen başladı... Sarı-kırmızılı yönetim, tecrübeli teknik adamla sözleşme imzalandığını resmi internet sitesinden duyurdu.
 
İşte resmi siteden yapılan açıklama: "Sezon başında takımımızda görev alan teknik direktörümüz sayın Ertuğrul Sağlam’la, karşılıklı görüşerek yollarımızın ayrılmasından sonra yaptığımız çalışma ve görüşmeler sonunda; Daha önce de Kayseri’de görev yapmış olan değerli teknik direktör sayın Hikmet Karaman ile anlaşılmış olup, sözleşme detayları daha sonra açıklanacaktır. Yeni hocamız Perşembe günkü antremanda Kayserispor’umuzun başında olacaktır.
 
Şehrimiz ve hocamız için hayırlı olsun."
 
Sezon sonuna kadar
Demirören Haber Ajansı (DHA)'nın geçtiği habere göre ise Karaman'ın sarı kırmızılı ile olan sözleşmesi sezon sonuna kadar olacak.
 
2004'te Kayserispor'u çalıştırdı
2004'te Kayserispor'u çalıştıran Hikmet Karaman, son olarak Aytemiz Alanyaspor'da görev yapmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...