Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ağustos 2021 13:41

Yeni transferler UEFA Avrupa Ligi maçlarında oynayabilecek mi?

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın olası yeni transferlerini Avrupa liglerinde oynatabilmeleri için UEFA’ya kadro bildirimlerini yapmaları gerekiyor. UEFA’ya kadro bildirimi için son tarih belli oldu. Peki, UEFA kadro bildirimi için son gün ne zaman?

Yeni transferler UEFA Avrupa Ligi maçlarında oynayabilecek mi?
uefa,,kadro bildirimi,,fenerbahçe,,beşiktaş,,galatasaray,

Türkiye'de yaz transfer sezonu 8 Eylül’de sona erecek. Yaz transfer sezonunda son günlere girilirken Süper Lig takımları arasında kıyasıya transfer mücadelesi devam ediyor. Ancak Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş ile UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray’ın bu süreçte elini çabuk tutması gerekiyor. Temsilcilerimizin yeni transferlerini Avrupa kupalarında oynatabilmeleri için UEFA’ya liste bildiriminde bulunmaları gerekiyor.

UEFA KADRO BİLDİRİM TARİHİ 2021

UEFA'ya liste bildirimi için son tarih 3 Eylül olarak açıklandı. Yani Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, 2 Eylül’den sonra yapacakları transferleri Avrupa kupalarında oynatamayacak. 2 Eylül'e kadar yaptıkları transferlerle beraber kadrolarını UEFA'ya bildirmeleri gerekiyor.

FENERBAHÇE’NİN UEFA KADROSU

Fenerbahçe'de UEFA'ya kadro bildirimi yapıldı. Sarı lacivertli ekibin play-off maçları için oluşturduğu UEFA listesi şu şekildeydi;

Altay Bayındır, Berke Özer, Osman Ertuğrul Çetin, Serdar Aziz, Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Filip Novak, Attila Szalai, Jose Sosa, Ozan Tufan, Mert Hakan Yandaş, Mesut Özil, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci, Luiz Gustavo, Arda Güler, Miha Zach, Fatih Yiğit Şanlıtürk, Enner Valencia, Serdar Dursun, Bright Osayi-Samuel, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan.

Yeni transferler UEFA Avrupa Ligi maçlarında oynayabilecek mi?

Bu listede Min-jae Kim ile Burak Kapacak listede yer almazken Mbwana Samatta ve Steven Caulker'ın kadroda yer almaması dikkat çekmişti.

GALATASARAY’IN UEFA KADROSU

Galatasaray Spor Kulübü UEFA’ya kadro bildirimini yaptı. Sarı kırmızılı ekibin play-off maçları için oluşturduğu UEFA listesi şu şekildeydi;

Muslera, İsmail Çipe, Yedlin, Alpaslan Öztürk, Patrick Van Aanholt, Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Luyindama, Marcao, Sacha Boey, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Aytaç Kara, Emre Kılınç, Arda Turan, Feghouli, Kerem Aktürkoğlu, Babel, Falcao, Mohamed, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Sekidika, Ali Yavuz Kol, Diagne

Yeni transferler UEFA Avrupa Ligi maçlarında oynayabilecek mi?

BEŞİKTAŞ’IN UEFA KADROSU

Beşiktaş, diğer temsilcilerimiz gibi Avrupa kupalarında play-off oynamadan direkt Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasında başlayacak. Dolayısıyla şu ana kadar Beşiktaş, UEFA’ya kadro bildirimine yönelik bir açıklamada bulunmadı. En kısa zamanda Beşiktaş’ın UEFA kadrosunun belli olması bekleniyor.

Yeni transferler UEFA Avrupa Ligi maçlarında oynayabilecek mi?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...