Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ocak 2016 02:00

Yepes futbolu bıraktı

PSG ve Milan gibi takımlarda forma giyen 40 yaşındaki Kolombiyalı savunma oyuncusu Mario Yepes, aktif futbolculuk kariyerini noktaladı.

Yepes futbolu bıraktı
yepes, futbol,

 Fransa'da Paris Saint-Germain (PSG) ve İtalya'da Milan gibi önemli takımlarda forma giyen 40 yaşındaki Kolombiyalı savunma oyuncusu Mario Yepes, aktif futbolculuk kariyerine son verdiğini açıkladı. Yepes, Kolombiya basınına yaptığı açıklamada, futbolculuk kariyeri boyunca kendisini destekleyenlere teşekkürlerini ileterek, önündeki yeni fırsatlara odaklanacağını belirtti. Ülke basınında, Yepes'in Kolombiya Milli Takımı'nda teknik direktör Jose Pekerman'ın yardımcılığını yapacağı ifade edildi.
 
PSG ve Milan'ın yanı sıra Deportivo Cali, River Plate, Nantes, Chievo ve Atalanta'da top koşturan Yepes, son olarak Arjantin'in San Lorenzo takımında görev yapmıştı.
 
Kolombiya Milli Takımı'nın formasını 102 kez giyen Yepes, Carlos Valderrama'nın (111) ardından bu onura en fazla erişen ikinci futbolcu konumunda bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...