Tgrt Haber
22 Ağustos 2014 20:27

Yıldırım Demirören'den tarihi çağrı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ toplantıda bir araya geldi ve iki yönetici İstinye'de yapılan buluşmanın ardından açıklamalarda bulundular.

Yıldırım Demirören'den tarihi çağrı

Demirören, kardeşlik istediklerini belirtirken, "Yeni Türkiye olarak, geçmişi unutarak kardeşlik istiyoruz. Kulüpler ben değil, biz demeli... Ben değil, biz diye hareket edersek, futbolu geliştiririz. Biz futbolun problemlerini çözmek için buradayız. Ama kulüplerimiz de kendilerine bakmalı. Mali tablolara kulüplerimizin daha çok eğilmeli. Önümüzdeki sezon denetimler de daha sık olacak. Sistemin nasıl kurulacağı kararını Kulüpler Birliği'nden almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"TABİİ Kİ HAKSIZLIK VARSA TARTIŞILACAK AMA..."

Hakem hataları için daha anlayışlı olunması gerektiğini kaydeden Yıldırım Demirören, "Marka değeri sadece kulüplerin yapacağı bir şey değil. Tabii haksızlık varsa tartışılacak. TFF senede 80 bin maç yönetiyor. Bir hatanın kişiden kişiye olduğunu, art niyet olmadığını bilmemiz lazım. Bugün görüyoruz bir sürü kulübümüz sponsor bulamıyor, forma sponsoru bulamıyor. İğneyi kendimize batıralım. Herkesin kulübüne ve marka değerine sahip çıkması gerekiyor." diye konuştu.

G.SARAY VE F.BAHÇE'YE TEŞEKKÜR...

Süper Kupa mücadelesi ile ilgili de konuşan TFF Başkanı, "Galatasaray ve Fenerbahçe yönetimlerine geliri Soma'ya bağışladıkları için teşekkür ediyorum. Pazartesi günü oynanacak maç kupa maçı. İnşallah olumlu yönlerini paylaşırız. Süper Lig'de 18 takım olduğunu unutmamamız lazım" dedi.

"ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI"

Göksel Gümüşdağ ise önemli kararlar aldıklarını vurgularken, "Önümüzdeki haftalarda aldığımız kararları paylaşacağız. Sonra sayın başkanla bir toplantı daha yapacağız. Hepimizin Türk futbolunun marka değerine katkı sağlamamız gerektiğini söylüyoruz. Katkı sağlayacağımızı burada söyleyebilirim. İnanıyorum ki, önümüzdeki süreçlerde bunları sizinle paylaşacağız." diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...