Tgrt Haber
07 Eylül 2014 16:17

Yıldız futbolcu için olay iddia!

Manchester United'ın yeni transferi Radamel Falcao'nun aslında 28 yaşında olmadığı, 30 yaşında olduğu iddia edildi.

Yıldız futbolcu için olay iddia!
fakcao,yıldız futbolcu,olay iddia,

İngiliz basınının önemli kuruluşlarından bir tanesi olan The Sun, Premier League ekibi Manchester United'ın yeni transferi Radamel Falcao hakkında gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı.
Özel haber başlığı altında servis edilen haberde Kolombiyalı golcü oyuncunun, aslında 28 yaşında olmadığı ve gerçekte 30 yaşında olduğu iddia edildi. Söz konusu iddiayı belge ile destekleyen gazete, Radamel Falcao'nun Kolombiya/Santander'de bulunan ilkokula kayıt sertifikasını okuyucuları ile paylaştı.Paylaşılan belgede yıldız oyuncunun doğum tarihinin 10 şubat 1984 olarak olarak gözükmesi ve aslında ibra edilenden iki yaş daha büyük olması tartışmaları beraberinde getirdi.Söz konusu flaş iddia ile ilgili olarak Radamel Falcao, Manchester United ve Monaco cephesinden herhangi bir açıklama gelmezken, Manchester United'ın bu gelişmeden haberi olduğu ve bu yüzden yıldız ismi bonservisi ile satın almak yerine kiralamayı tercih ettiği iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...