Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Mart 2017 16:40

Yıldız futbolcudan transfer itirafı

Brezilya'nın Sao Paulo takımında forma giyen defans oyuncusu Maicon, Galatasaray'dan teklif aldığını ancak bu teklifin iyi bir teklif olmadığını itiraf etti.

Yıldız futbolcudan transfer itirafı
Maicon,Galatasaray,Galatasaray transfer

Devre arası transfer sezonunda Brezilya Ligi ekibi Sao Paulo'nun başarılı defansı Maicon'u listesine alan Galatasaray, Brezilyalı futbolcu ile anlaşamamış ve Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık'ı kadrosuna katmıştı.

2016 yılının Ocak ayında Porto'dan Sao Paulo'ya transfer olan Maicon, Galatasaray dedikoduları hakkında konuştu. Maicon, ''Evet, Galatasaray'dan bir teklif geldi. Ama hiç beklediğim gibi bir teklif değildi. Çok daha fazlasının geleceğini sanıyordum. Tekliften sonra herkes Brezilya'da kalmam gerektiğini söyledi.'' dedi.

28 yaşındaki defans oyuncusu, 2009 yılında Cruzeiro'dan Porto'ya 2.20 milyon Euro bonservis bedeliyle satılmıştı. Maicon, 2016 yılında ise Porto'dan Sao Paulo'ya 6 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. 1.91 boyundaki futbolcunun Brezilya ekibi ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...