Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Eylül 2016 16:07

Yıldız isim futbolu bıraktığını açıkladı

Türk futbolunun golcü isimlerinden Necati Ateş, aktif futbolculuk yaşantısını noktaladığını açıkladı.

Yıldız isim futbolu bıraktığını açıkladı
necati ateş, futbol,

Türk futbolunun golcü isimlerinden Necati Ateş, aktif futbol yaşantısını noktaladığını açıkladı.Radyospor'a canlı bağlantı yapan Necati Ateş, bu yaz transfer döneminde herhangi bir takımla anlaşamamıştı.18 sezonluk futbol kariyerinde toplamda 518 maça çıkan Necati Ateş, 185 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.Transfer döneminin son gününe kadar takım arayan ve istediği teklifleri alamayan tecrübeli golcü, bu sonucun ardından futbolu bıraktığını duyurdu.Galatasaray'ın 2005-2006 sezonunda Eric Gerets'le kazandığı şampiyonlukta kadroda bulunan Necati Ateş, 2011-2012 sezonunu devre arasında da yine Sarı-Kırmızılı takıma geri dönüp kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.Son olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da mücadele eden Necati Ateş, geçtiğimiz sezon 22'si ilk 11 olmak üzere toplam 26 maça çıkmış, bu mücadelelerde 5 gol atmayı başarmıştı.

Bir sezonluk La Liga macerası da olan Necati Ateş, Galatasaray'dan Real Sociedad'a kiralanmıştı. İspanya macerası beklediği gibi geçmeyen Necati, Bask ekibinde 35 maça çıkıp sadece 1 gole imza atabilmişti. U-17 başta olmak üzere alt yaş kategorilerinin tamamında milli formayı giyen Necati Ateş, A Milli Takımformasını da 19 kez giyerken, Ay-Yıldızlı forma altında 5 gol kaydetti. Kariyerinde toplam 6 sezon Galatasaray forması giyen Necat Ateş, Sarı-Kırmızılı takımla 118'i ilk 11 olmakla birlikte toplam 140 maça çıkıp 118 gol atma başarısı göstermişti. Necati Ateş'in 18 yıllık kariyerinde oynadığı takımlar sırasıyla, Altay, Adanaspor, Galatasaray, Osmanlıspor(Ankaraspor), Başakşehir (İstanbul BB), Real Sociedad, Antalyaspor, Eskişehirspor, Kayseri Erciyesspor veKarşıyaka.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...