Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Temmuz 2018 22:15

Yılın transfer bombası patlıyor! Ronaldo için flaş iddia

Real Madrid'in Portekizli süper yıldızı Cristiano Ronaldo için İtalyan devi Juventus devreye girmişti. İspanyollar ise konuyla ilgili flaş bir gündem ortaya attı. Real Madrid yönetiminin 100 milyon euroya transferi kabul edebileceğini yazdı.

Yılın transfer bombası patlıyor! Ronaldo için flaş iddia
yılın transfer bombası,ronaldo

Şampiyonlar Ligi'nde zirveye ulaşan ancak ligde beklenin altında kalan Real Madrid'de teknik direktör Zidane'ın takımdan ayrılmasının ardından bir yıldız ile yollar daha ayrılmak üzere...
 
Son olarak Dünya Kupası'nda Portekiz ile hayal kırıklığı yaşayan Cristiano Ronaldo, yeni sezonda farklı forma ile karşımıza çıkabilir.
 
Marca gazetesinin haberine göre, Portekizli süper yıldız yeni sezonda Juventus forması giyecek. Juventus'un bu transfer için 100 milyon euroyu gözden çıkardığı ve Real Madrid cephesinin de bu teklife olumlu baktığı iddia edildi.
 
Tarafların görüşmeye başladığı iki tarafın da olumlu olduğu gelen bilgiler arasında. (Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...