Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Şubat 2014 22:55

'Yılmaz Vural kafasından uyduruyor'

Hocaoğlu, katıldığı bir televizyon programında kulübü satın alacağını açıklayan teknik direktör Yılmaz Vural ile bir görüşmeleri olmadığını söyledi.

'Yılmaz Vural kafasından uyduruyor'
Yılmaz Vural, İsmail Hocaoğlu

Bayrampaşa Kulübü Başkanı İsmail Hocaoğlu, katıldığı bir televizyon programında kulübü satın alacağını açıklayan teknik direktör Yılmaz Vural ile bir görüşmeleri olmadığını söyledi. Açıklama yapan Hocaoğlu, kulübü satma gibi bir düşünceleri bulunmadığını anlatarak, "Bizim Yılmaz Vural ile böyle bir görüşmemiz olmadı. Tamamen Yılmaz Vural'ın uydurduğu bir şey. Bizim taraftan kendisiyle görüşen olmadı. Kulübümüz, İstanbul'un güzide ve saygın bir kulübü. Kulübümüzün üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar. Kulübümüzü satma gibi bir düşüncemiz yok" diye konuştu. Konunun basında yer almasının kendilerini rahatsız ettiğini aktaran Hocaoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Bu konu bizi çok rahatsız etti. Bundan 2-2,5 ay önce kendisi Bayrampaşa'ya gelerek maçımızı izliyor. Biz de o zaman kongre yapmamıştık. Burada bir kulüp almak istediğini, bununla ilgili bir düşüncesi olduğunu ve çalışma yapmak istediğini konuşuyor. Birkaç arkadaşla görüşmüş. Ondan sonra da konu kapandı. Biz kongre yaptıktan sonra herhangi bir görüşme olmadı. Kendisinin görüştüğünü iddia ettiği bir isim varsa açıklayabilir." Bayrampaşa'da herkesin kendilerine iddiaların gerçek olup olmadığını sorduğunu kaydeden Hocaoğlu, "Bize bu konuyu soranlara herhangi bir görüşme olmadığını söylüyoruz. Bu konudan çok rahatsızız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...