Tgrt Haber
11 Ocak 2022 12:20

Yılmaz Vural'dan Ahmet Çalık için duygu dolu sözler: Evladım ölmüş kadar üzüldüm

Geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık’ın ölüm haberi spor camiasını üzüntüye boğdu. Çalık’ın ölümü sonra açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın “Evladım ölmüş kadar üzüldüm" ifadeleri duygulandırdı.

Yılmaz Vural'dan Ahmet Çalık için duygu dolu sözler: Evladım ölmüş kadar üzüldüm
Süper Lig,Ahmet Çalık,Yılmaz Vural

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor'un futbolcusu 28 yaşındaki Ahmet Çalık, Ankara’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

100 METREDEN FAZLA SÜRÜKLENDİ

Ahmet Çalık'ın aracının kontrolden çıktıktan sonra toprak arazide taklalar atarak 100 metreden fazla sürüklendiği bildirildi. Konyasporlu yıldızın naaşı olay yerinden alındı. Aracın tarladaki tel örgülere takılarak durduğu belirtiliyor.

Ahmek Çalık’ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen ekiplerin kontrolü sonrası arabada yalnız olan Ahmet Çalık’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Çalık'ın aracının kontrolden çıktıktan sonra toprak arazide taklalar atarak 100 metreden fazla sürüklendiği bildirildi. Konyasporlu yıldızın naaşı olay yerinden alındı. Aracın tarladaki tel örgülere takılarak durduğu belirtiliyor.

Yılmaz Vural'dan Ahmet Çalık için duygu dolu sözler: Evladım ölmüş kadar üzüldüm

"EVLADIM ÖLMÜŞ KADAR ÜZÜLDÜM"

Çalık’ın ölümü sonrası Sabah.com.tr’ye açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yılmaz Vural, "Evladım ölmüş kadar üzüldüm" dedi. Vural’ın bu duygu dolu sözleri camiayı derinden yaraladı.

Vural, “Çok üzüldüm. Geçmişte yaşadığımız tartışma falan hiç önemli değil, biz onları unuttuk bile. Malesef çok üzücü. Ailesine ve Konyaspor camiasına başsağlığı diliyorum. Meslek hayatımızda tartışmalar oluyor tabi. Bazen biz haksız oluyoruz, bazen onlar. Neticede biz onların babasıyız. İnanın kendi evladım ölmüş kadar üzüldüm” ifadelerini kullandı.

VURAL İLE ÇALIK ARASINDA NE YAŞANDI?

Vural, Gençlerbirliği'ni çalıştırdığı dönemde Ahmet Çalık ile arasında yaşanan bir olayı anlatmıştı. Vural, Çalık'ın kendisine, "Hoca biz zaten küme düşecek takımız. Sen bizi çok ofansif oynatıyorsun. Defansif oynamamız lazım. Yabancılar daha çok izin istemiş vermemişsin. Çok toplantı yapıyormuşsun" dediğini ve bu sözlere çok sinirlendiğini ifade etmişti.

"BANA İŞİMİ Mİ ÖĞRETECEKSİN?"

Vural, Çalık'a, "Yahu sen 21 yaşında oyuncusun milli takıma yükselmişsin. Bana işimi mi öğreteceksin?" dediğini belirtirken "Senin vereceğin taktik anlayışla mı ben takımı oynatacağım. Sen toplantıdan sıkılıyorsun, insanlar bütün gün çalışıyor 1300 TL maaş alıyor" şeklinde konuştuğunu açıklamıştı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...