Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Aralık 2018 17:32

Younes Belhanda, takımla birlikte çalıştı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Demir Grup Sivasspor'u konuk edeceği mücadelenin hazırlıklarına başladı. Sakata olan Belhanda da takımla çalışmalara başladı.

Younes Belhanda, takımla birlikte çalıştı
belhanda,galatasaray

Sarı-kırmızılı kulübün açıklamasına göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki idmanda, dün akşam TFF 2. Lig ekibi Keçiörengücü ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında 90'ar dakika süre alan futbolcular, yenilenme çalışması gerçekleştirdi.

BELHANDA TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Diğer oyuncular ise ısınma hareketleriyle başlanan antrenmanda daha sonra pas çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde, sınırlı alanda oyunsal formda dayanıklılık çalışması üzerinde duruldu. Sakatlığı geçen Younes Belhanda'nın, takımla çalışmalara katıldığı duyuruldu.

Garry Rodrigues ile Emre Akbaba'nın fizyoterapistler eşliğinde salonda, Sinan Gümüş'ün ise yine kondisyoner eşliğinde takımdan ayrı çalıştığı aktarıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...