Tgrt Haber
23 Ekim 2019 10:00

Younes Belhanda'nın taraftara ne söylediği ortaya çıktı

Galatasaray’ın sahasında Real Madrid’e 1-0 yenildiği maçta Younes Belhanda krizi yaşandı. Oyundan alınırken tepki gören Faslı futbolcu, taraftarlara defalarca küfür etti ve eliyle silah işareti yaptı.

Younes Belhanda'nın taraftara ne söylediği ortaya çıktı
belhanda

Sarı-kırmızılılar, 1-0'lık yenilginin şokunu yaşarken Younes Belhanda'nın oyundan çıkarken yaptıkları ile sarsıldı. Faslı oyuncu 67. dakikada değişiklik tabelasında numarasını görünce kenara doğru hareketlendi. O anda tribünlerden de maç boyunca dökülen Belhanda'ya tepki sesleri yükseldi. Islıklar tribünlerin geneline yayılırken Faslı oyuncu da çileden çıktı. Önce el kol hareketleri ile tepkiye karşılık veren Belhanda, ardından da Fransızca küfür etmeye başladı. 29 yaşındaki oyuncu "O… Ç…." diyerek tribünlere defalarca bağırırken ardından da direkt olarak soyunma odasının yolunu tuttu. Taraftarın tepkisini Fatih Terim ve kurmayları durdurmaya çalışırken Hasan Şaş da oyuncunun peşinden soyunma odasına gitti. Şaş, Belhanda ile geri dönerken kulübedeki hali ise Belhanda'yı daha da tepkilerin odağı haline getirdi. Takımın gol aradığı dakikalarda kulübede Belhanda'nın kahkahaları yükselirken etrafındakiler ile şakalaşıp umursamaz tavrını sürdürdü.

ELİYLE SİLAH İŞARETİ YAPTI

Younes Belhanda, dün akşam Real Madrid maçında yedek kulübesine gelirken tribünlere yönelik hareketleriyle taraftarları çıldırttı. Faslı futbolcunun eliyle silah işareti yapması da büyük tepki gördü.

BENZEMA'DAN FORMAYI ALDI!

Galatasaraylı ve Real Madridli futbolcular maç öncesinde karışık olarak objektifklerin karşısına geçerek dostluk mesajı verdiler. Maçın ardından ise Karim Benzama formasını Belhanda'ya hediye etti. Fransız golcü, Faslı oyuncunun çocuğunu da sevdi.

HERKESİN SİNİRİNİ BOZDU

Kulübeye dönen Belhanda maçı bırakıp sohbet ederken kahkahaları herkesin sinirini bozdu...

'TARAFTAR BENİ ÜZDÜ'

Abdurrahım Albayrak, Belhanda'ya oyundan çıkarken gösterilen tepki için seyirciye sitem etti. Albayrak, "Belhanda'nın ailesi stadı terk etti, gittim arabadan aldım ve geldim. Futbolcularımıza sahip çıkın. Biz birlik olursak, önümüzde kimse duramaz. Belhanda bizim çok değerli oyuncumuz. Çenesi kırıldı, öyle oynadı ve fedakârlıklar gösterdi. Taraftarın böyle yapması beni üzdü" dedi.

NURMAGOMEDOV TRİBÜNDEN DESTEK VERDİ

Dağıstan asıllı Rus kafes dövüşçüsü Khabib Nurmagomedov, Galatasaray-Real Madrid maçını Türk Telekom Stadyumu'ndan takip etti. Sarı-kırmızılı takımın taraftarı olan Nurmagomedov'a tribünler sevgi gösterisinde bulundu. Anadolu Efesli oyuncular ve antrenörleri Ergin Ataman'da dün akşam statta Galatasaray'a destek verdi.

YEMEKLER YİNE DİVAN RESTORAN'DAN

Real Madrid maçı öncesi 'Divan'ın sözleşmesi feshedildi' yönünde haberler çıksa da Türk Telekom Stadı'ndaki localara dün akşam da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un firması yemek verdi. Divan Restoran'la yollarını ayırmak için 500 bin Euro'luk tazminatı aşağıya çekmeye çalışan Galatasaray, başka bir Catering firması olan Do&Co İkram Hizmetleri ile anlaşmaya vardı.

GENÇLERİN MAÇI BÜTÇEYE TAKILDI!

UEFA Gençlik Ligi A Grubu'nda G.Saray'ın konuğu Real Madrid oldu. Sarı-kırmızılılar 89. dakikada Ramon'un golü ile sahadan 1-0'lık yenilgi ile ayrıldı. Daha önce tüm maçları canlı yayınlayan GS TV'nin 5 bin TL'lik maliyeti nedeniyle İstanbul'da oynanan maçı verememesi taraftarların sosyal medyadan tepki göstermesine neden oldu.

49 BİN 528 TARAFTAR

Galatasaraylı taraftarlar maça büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmayı 49 bin 528 biletli seyirci izledi. Türk Telekom Stadı, Fenerbahçe derbisinin ardından ikinci en fazla doluluk oranına ulaştı.

DEVLER LİGİ'NDE TOPLU SONUÇLAR

B Grubu: Olympiakos-Bayern Münih: 2-3, Tottenham-Crvena Zvezda: 5-0, C Grubu: Shakhtar Donetsk-Dinamo Zagreb: 2-2, Manchester City-Atalanta: 5-1, D Grubu: Atletico Madrid-B. Leverkusen: 1-0, Juventus- Lokomotiv Moskova: 2-1.

26

Fatih Terim, 50. Devler Ligi maçına çıkarken 14 galibiyet, 10 beraberlik ve 26 yenilgi aldı.

12

Muslera, kalesine gelen 13 şuttan 12'sini kurtardı ve gecenin en başarılı kalecisi oldu.

0

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, 32 takım arasında gol atamayan tek ekip.

8

Marcao, girdiği 14 ikili mücadelenin 8'ini kazanarak, bu alanda G.Saray'ın en iyisi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...