Tgrt Haber
27 Temmuz 2022 18:15 - Güncelleme : 27 Temmuz 2022 18:23

Yunus Mallı Trabzonspor'dan ayrıldı: 7 milyon lira tazminat ödenecek

Trabzonspor, Yunus Mallı ile sözleşmenin karşılıklı feshedildiğini açıkladı. Yunus Mallı'ya 7 milyon lira tutarındaki fesih tazminatı 10 taksit halinde ödenecek.

Editör: Murat Makas / Kaynak: Anadolu Ajansı
Trabzonspor, Yunus Mallı'ya tazminatı 10 taksitle ödeyecek.
Yunus Mallı,Trabzonspor
Trabzonspor, Yunus Mallı'ya tazminatı 10 taksitle ödeyecek.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor Kulübü, futbolcusu Yunus Mallı ile sözleşmenin karşılıklı feshedildiğini bildirdi.

7 MİLYON TUTARINDA TAZMİNAT

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, "Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Yunus Mallı arasındaki 1 Şubat 2021 başlangıç ve 31 Mayıs 2023 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya 7 milyon lira tutarındaki fesih tazminatı 10 taksit halinde ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Trabzonspor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yunus Mallı'ya emeklerinden dolayı teşekkür ederek, kariyerinde başarılar diledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...