Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ocak 2022 00:18

Yusuf Erdoğan Trabzonspor'da!

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'in lideri Trabzonspor transferlerinde ara vermiyor. Bordo-mavililer, Kasımpaşa forması giyen eski oyuncusu Yusuf Erdoğan’ın transferi için prensip anlaşmasına vardı. 29 yaşındaki futbolcunun bugün Trabzon’a gelmesi bekleniyor.

Yusuf Erdoğan Trabzonspor'da!
​Trabzonspor,Yusuf Erdoğan

Trabzonspor transferde hız kesmiyor. Bu sezon mutlak şampiyonluk hedefinde olan ve zirvede rakipleriyle arasını iyice açan bordo-mavililer eksik bölgelerine takviye yapmaya devam ediyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporuna göre çalışmalarını sürdüren Fırtına, yerli rotasyonunu Yusuf Erdoğan ile güçlendirdi. A Spor'un haberine göre; Trabzonspor, 29 yaşındaki futbolcunun transferi için prensip anlaşmasına vardı.

BUGÜN TRABZON'A GELİYOR!

Transferde anlaşma sağlanan Yusuf Erdoğan'ın bugün Trabzon'a gelmesi bekleniyor. Bu sezon Kasımpaşa formasıyla 20 maçta forma giyen kanat oyuncusu 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Kouassi, Edin Visca ve Puchacz'ın ardından Yusuf Erdoğan'ı da renklerine bağlayacak olan Fırtına, ara transfer döneminde 4. imzasını attıracak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...