Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Nisan 2016 12:35

Yusuf Erdoğan’ın ’dalya’ heyecanı

Son günlerde ismi İtalya’nın Lazio Kulübü ile anılan Yusuf Erdoğan, Trabzonspor formasıyla dalya demeye hazırlanıyor. Yıldız oyuncu, Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın forma vermesi halinde Medipol Başakşehir maçıyla birlikte 100. kez bordo-mavili formayı giyecek.

Yusuf Erdoğan’ın ’dalya’ heyecanı
Trabzonspor, Yusuf Erdoğan

Trabzon’da Araklıspor’da futbol hayatına başlayan Yusuf Erdoğan, burada gösterdiği performans ile 1461 Trabzon’a transfer edildi. İki sezon 1461 Trabzon formasıyla 58 maça çıkan ve 13 gol atan oyuncu, hırsı ve mücadelesiyle büyük bir beğeni kazandı. Bordo-mavili taraftarların gönlünde taht kuran Yusuf, 2013-14 sezonunda Trabzonspor’a transfer oldu. Bordo-mavili forma ile Spor Toto Süper Lig’de 74, Avrupa’da 15 ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 10 maça çıkan genç oyuncu bugüne kadar resmi müsabakalarda 99. kez bordo-mavili formayı terletti. Söz konusu maçlarda ise 15 gol atan oyuncu, Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde 2 kez üst üste gruptan çıktığı dönemde vitrin yaptı. Savunmanın solunda ve ileri bölgede dönemin teknik adamları tarafından değerlendirilen Yusuf Erdoğan, ortaya koyduğu performans ile Fatih Terim döneminde Galatasaray’ın da gündemine geldi. Bugünlerde ise genç oyuncuya İtalya’nın köklü kulüplerinden Lazio’nun talip olduğu iddiaları sıcaklığını korurken, bordo-mavili kulübün ise 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu ile ilgili olarak transfer mevsiminde ciddi teklifler alması bekleniyor.
Trabzonspor’un yıldızı Yusuf Erdoğan, takımın kötü gidişinden en çok etkilenen oyuncuların başında geliyor. Bu sezon 3 teknik adam ile çalışmak zorunda kalan oyuncu bu sezon performansını tam olarak sahaya yansıtamadı. Bordo-mavili takımın 10 Nisan Pazar günü konuk edeceği Medipol Başakşehir maçında, Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın forma vermesi halinde Yusuf Erdoğan, bordo-mavili forma ile 100. kez sahaya çıkacak ve dalya diyecek. Bordo-mavili taraftarların da söz konusu maçta genç oyuncuya sürpriz hazırlığı içinde olduğu öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...