Tgrt Haber
24 May 2021 06:12

Yusuf Yazıcı: Şampiyonluk hepimizin, doyasıya kutlayalım

Fransa'da Lille'i şampiyonluğa taşıyan kadroda yer alan üç milli futbolcumuzdan Yusuf Yazıcı elde edilen başarının hepimizin olduğunu söyledi.

Yusuf Yazıcı: Şampiyonluk hepimizin, doyasıya kutlayalım
yusuf yazıcı,,burak yılmaz,

Fransa'da milli futbolcularımız Zeki Çelik, Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'nın formasını giydiği Lille 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak bitirdi.

"DOYASIYA KUTLAYALIM"

Milli futbolcularımızdan Yusuf Yazıcı, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Elde edilen başarı hepimizin diyen Yazıcı yaptığı paylaşımda "İyi günümüzde, kötü günümüzde hep yanımızdaydınız. Koca ülke tek yürek olup bizi sevginizle sardınız. Hakkınızı ödeyemeyiz. Bu başarı hepimizin. Doyasıya kutlayalım" ifadelerine yer verdi.

FRANSA SOKAKLARINDA BURAK YILMAZ SLOGANLARI

Öte yandan şampiyonlukta büyük katkısı olan milli futbolcumuz Burak Yılmaz'ın adı şampiyonluğun ardından Fransa sokaklarında yankılandı. Yüzlerce Lille taraftarı Burak Yılmaz sloganları atarak Fransa sokaklarını inletti. İşte o anlar...

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...