Tgrt Haber
09 Mart 2017 19:28

Zenit'te Lucescu depremi

Ligde ve Avrupa'da hedeflerden uzaklaşan Zenit'in, teknik direktör Mircea Lucescu'yla yollarını ayırmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Zenit'te Lucescu depremi
zenit, lucescu,

12 yıl boyunca çalıştığı Shakhtar Donetsk'e sayısız kupa kazandıran Mircea Lucescu, başarılı çizgisini Zenit'te devam ettiremedi. Mayıs ayından bu yana Rus ekibinde görev alan 71 yaşındaki teknik adamın geleceği, takımın Avrupa'dan elenmesi ve ligde de lider Spartak Moskova'nın 5 puan gerisinde kalması ile tartışılır hale geldi.

Rus Sovetski Sport gazetesinin haberinde; St.Petersburg temsilcisi Zenit’in, Lucescu'yla yollarını ayırmaya hazırlandığı ve CSKA’nın eski hocası Leonid Slutski ile sözleşme imzalayabileceği öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin her zaman gündeminde

Türkiye'de daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'la şampiyonluk başarısını yakalayan Mircea Lucescu, ülke gündeminden hiçbir zaman düşmedi. 3 büyüklerin teknik adam arayışında olduğu dönemlerde adı sık sık öne çıkan Rumen hoca, özellikle son birkaç senede yoğunlukla Fenerbahçe gündeminde yer aldı. Sarı Lacivertlilerin sezon sonunda Dick Advocaat'la yollarını ayırması durumunda yeniden gündeme Lucescu'nun gelmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...