Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Kasım 2014 20:48

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur tamamlandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur maçları sonunda tur atlayan 27 takımla Spor Toto Süper Lig'den gelen 5 takım gruplarda mücadele edecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur tamamlandı
ziraat türkiye kupası, 3. tur, tamamlandı,

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur maçları sona erdi. Bu turda rakiplerine üstünlük sağlayan 27 takım ve Spor Toto Süper Lig'den gelen 5 takım gruplarda mücadele etme hakkını kazandı. Kupada bugün oynanan karşılaşmalarda Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor, FBM Makina Balçova Yaşam Spor, Adana Demirspor, Manisaspor ve İstanbul Başakşehir gruplarda mücadele etme hakkını elde etti. Kupada bugün oynanan maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle: Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor-Bucaspor: 2-2 (Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor, penaltı atışları sonucunda rakibini 7-6 mağlup etti)

FBM Makina Balçova Yaşam Spor-Elazığspor: 0-0 (Uzatmalarda FBM Makina Balçova Yaşam Spor rakibini 1-0 yendi)

Adana Demirspor-Sandıklıspor: 2-0

Manisaspor-Zonguldak Kömürspor: 2-1

İstanbul Başakşehir-Ümraniyespor: 1-1  (İstanbul Başakşehir uzatma bölümünde rakibini 3-1 yendi)

Kupanın 3. turunda, daha önce oynanan müsabakalarda rakiplerine üstünlük sağlayan Cizrespor, Tuzlaspor, Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor, Centone Karagümrük, Giresunspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Altınordu, Eskişehirspor, Sivas Dört Eylül Belediyespor, Keçiörengücü, Gaziantepspor, Ankaragücü, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor, Bursaspor, Çaykur Rizespor, Kardemir Karabükspor, Kayserispor, Sarıyer, Torku Konyaspor ve Mersin İdmanyurdu gruplara kalmıştı.

Bu arada, Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon ilk 5 sırada yer alan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Sivasspor statü gereği doğrudan gruplarda mücadele edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...