Tgrt Haber
06 Kasım 2019 15:34

Ziraat Türkiye Kupası'nda eşleşmeler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur kura çekimi gerçekleştirildi. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un da yer alacağı turda eşleşmeler belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda eşleşmeler belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kuraları çekildi. Bu tur itibariyle 2 maç üzerinden gerçekleşecek olan karşılaşmaların ilki 3-4-5 Aralık’ta ikinci maçlar ise 17-18-19 Aralık’ta oynanacak.

32 takım yer alıyor

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşti. Kura çekiminde bir önceki turu geçen 27 ekibin yanı sıra, bu sezon Avrupa arenasında mücadele etmeye hak kazanan Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir, Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor’la birlikte 32 takım yer aldı. Ayrıca bu tur itibariyle 2 maçlı eleme sistemine geçildi. Önceki turlar tek maç üzerinden oynanırken, bu turda takımlar 2 kez karşılaşacak. İlk karşılaşmalar 3-4-5 Aralık’ta, ikinci maçlar ise 17-18-19 Aralık’ta oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur eşleşmeleri şu şekilde:

Kasımpaşa - Vanspor FK
Altay - Trabzonspor
Beşiktaş - 24 Erzincanspor
Altınordu - Denizlispor
Yeni Malatyaspor - Keçiörengücü
Hekimoğlu Trabzon - Başakşehir
Galatasaray - Tuzlaspor
BB Erzurumspor - Bursaspor
Çaykur Rizespor - Samsunspor
Esenler Erokspor - DG Sivasspor
Fenerbahçe - İstanbulspor
Eyüpspor - Antalyaspor
Alanyaspor - Adanaspor
Karagümrük - Göztepe
İstikbal Mobilya Kayserispor - Manisa FK
Kırklarelispor - Gaziantep FK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...