Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORATAKAŞ HATAYSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
28 Haziran 2022 - 09:44

Dünya devinden Enes Ünal'a kanca

Transfer haberleri: İtalyan devi Juventus, geçen sezon Getafe formasıyla 16 gollük performansıyla dikkatleri üzerine çeken milli futbolcu Enes Ünal'a talip oldu.
Futbol - Futbol
28 Haziran 2022 - 08:29

Galatasaray, Adana Demirspor'un yıldızına kanca attı: Teklif ortaya çıktı

Galatasaray transfer haberleri: Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Transfer listesindeki isimlerle dört koldan görüşen sarı-kırmızılılarda Matias Vargas ısrarı sürüyor. İlk etapta Espanyol'a 3 milyon Euro'luk bir teklif yapan Cimbom, teknik direktör Okan Buruk'un da listesinde bulunan 25 yaşındaki oyuncu için teklifini artırdı. Süper Lig'i asist kralı olarak tamamlayan Arjantinli yıldızın transferini noktalamak isteyen Dursun Özbek yönetimi kesenin ağzını açtı.
Futbol - Futbol
28 Haziran 2022 - 08:17

Berke Özer ezeli rakibe gidiyor: Anlaşma sağlandı!

Transfer haberleri: Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçirmek için transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Trabzonspor, Fenerbahçe ile sözleşmesinin bitmesinin ardından ayrılan Berke Özer’i transfer ediyor. Anderlecht’in de talip olduğu 22 yaşındaki kaleci ile masaya oturan bordo-mavililer, prensip anlaşmasına vardı.
Futbol - Futbol
28 Haziran 2022 - 07:30

Emre Mor Fenerbahçe'de: Maliyeti belli oldu!

Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe, Bruma ve Lincoln Henrique'nin ardından Karagümrük'te yeniden kendini bulan Emre Mor'u da renklerine bağlıyor... Yapılan görüşmelerden anlaşma çıktı... Karagümrük’te Volkan Demirel ile adeta küllerinden doğan genç yıldız, teknik direktör Jorge Jesus'la yükselişini sürdürmek istiyor. 24 yaşındaki oyuncu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak.
Futbol - Futbol
28 Haziran 2022 - 06:47

Fenerbahçe'ye bir Koreli daha

Fenerbahçe transfer haberleri: 3 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Kim Min-Jae'den büyük bir verim alan ve yüksek ihtimalle büyük bir bonservis bedeli karşılığında satıp kar edecek Fenerbahçe, transfere Kore pazarını takibi sürdürüyor. Son olarak altyapıya Jin ho Jo'yu alan sarı-lacivertlilerden sürpriz bir hamle daha geldi. Fransa'da gösterdiği performansla dikkat çeken Koreli golcü listeye girdi. Küme düşen kulübünden ayrılmak isteyen golcü futbolcunun, yönetime baskı yaptığı ifade edildi.
Futbol - Futbol
27 Haziran 2022 - 17:07

Göztepe'de Lourency ile yollar ayrıldı

Geçtiğimiz yıl Süper Lig'e veda eden Göztepe'de bir futbolcuyla daha yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Lourency Rodrigues ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği duyuruldu.
Futbol - Futbol
27 Haziran 2022 - 17:00

Fenerbahçe’den Süper Lig’den iki Türk futbolcu için teklif

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmayı amaçlayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Doğukan Sinik ve Bünyamin Balcı’yı da transfer etmek isteyen Sarı-Lacivertlilerin Antalyaspor’da forma giyen futbolcular için teklifi belli oldu.
Futbol - Futbol
27 Haziran 2022 - 16:15

Kazımcan Karataş'ın maliyeti belli oldu: Galatasaray'a kiralanacak

Transfer haberleri: Altay ile Eyüpspor, Kazımcan Karataş'ın transfer için 20 milyon TL'lik anlaşmaya vardı. 19 yaşındaki sol bekin 2 yıllığına Galatasaray'a kiralanması bekleniyor.
Futbol - Futbol
27 Haziran 2022 - 15:56

Aslan'a Hırvat golcü: Bonservisi 1 milyon Euro!

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray, golcü transferi için Hajduk Split'te forma giyen 28 yaşındaki Marko Livaja'ya kanca attı. Sarı-kırmızılılar, Hırvat oyuncu için transfer görüşmelerine başlayacak.
Futbol - Futbol
27 Haziran 2022 - 15:46

Jorge Jesus, Real Madrid'in yıldızına kanca attı

Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları devam ederken gözler transfere çevrildi. Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynanacak Dinamo Kiev maçına az bir süre kala teknik direktör Jorge Jesus'un talimatı üzerine forvet arayışlarına geçen yönetimin hedefindeki oyuncunun, Real Madrid forması giyen Mariano Diaz olduğu belirtildi. Kanarya, genç forvet için pazarlıklara başladı.
Futbol - Futbol
27 Haziran 2022 - 14:49

İngiliz devi Hakan Çalhanoğlu'nun peşinde

Transfer haberleri: Geçtiğimiz sezon Inter formasıyla başarılı bir sezon geçiren ve şampiyonluğu son hafta Milan'a kaptıran Hakan Çalhanoğlu'na İngiliz ekibi Tottenham talip oldu.
 - Ozan Kabak hamlesi
27 Haziran 2022 - 14:31

Abdülkerim Bardakcı'nın rövanşı alınacak: Ozan Kabak hamlesi!

Fenerbahçe transfer haberleri: Süper Lig 'de yeni sezonda mutlak şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-lacivertlilerin, Abdülkerim Bardakcı'yı Galatasaray’a kaptırmasının ardından milli futbolcu Ozan Kabak için devreye girdiği öne sürüldü.
Futbol - Futbol
27 Haziran 2022 - 14:21

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde ilk maçına çıkıyor

Son dakika Galatasaray haberi: Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk özel maçına Avusturya'da çıkıyor.
Futbol - Futbol
27 Haziran 2022 - 14:16

Bruma: Fenerbahçe büyük bir kulüp

Fenerbahçe'nin yeni transferi Portekizli Bruma yeni sezon öncesi hazırlık kampında açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu kısa sürede tam performansına ulaşacağını söyledi.
 - Ya Isco ya Talisca!
27 Haziran 2022 - 13:54

Dursun Özbek gözünü kararttı: Ya Isco ya Talisca!

Galatasaray transfer haberleri: Teknik Direktörlük koltuğuna Okan Buruk'u getiren Galatasaray'da başkan Dursun Özbek transferde gözünü kararttı. Cimbom'da Cenk Ergün transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Abdülkerim Bardakcı  hamlesiyle transfere agresif bir başlangıç yapan sarı-kırmızılılar, Real Madrid ile sözleşmesi biten Isco ve Beşiktaş'ın eski yıldızı Anderson Talisca için şartları zorluyor...
Futbol - Futbol
27 Haziran 2022 - 10:36

Önder Karaveli sürprizi: Taraftarları heyecanlandıran fotoğraf

Eskişehirspor kutlamalarına katılan Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder Karaveli, taraftarı heyecanlandırdı.
Futbol - Futbol
27 Haziran 2022 - 10:29

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer çalımı

Süper Lig’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’a golcü futbolcu Wout Weghorst ile anlaşmaya vardı. Bir forvet daha transfer etmek isteyen Siyah-Beyazlılara Fenerbahçe’nin de gündeminde olan İtalyan forvet önerildi.
Futbol - Futbol
27 Haziran 2022 - 09:49

TVF Spor Lisesi dünya şampiyonu oldu

Brezilya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Liselerarası Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi erkeklerde temsil eden TVF Spor Lisesi, final maçında Tayvan'ı 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı.
Futbol - Futbol
27 Haziran 2022 - 09:36

Fenerbahçe'ye yeni ön libero: Son transfer Carvalho

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Lincoln ve Bruma’yı kadroya katan, Emre Mor’la da anlaşan Sarı-Lacivertliler William Carvalho transferinde büyük aşama kaydetti
Futbol - Futbol
27 Haziran 2022 - 08:36

Abdülkadir Ömür savaşı: Avrupa devleri sıraya girdi!

Trabzonspor transfer haberleri: 28 yıllık hasrete son vererek Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür yaşadığı sakatlık ve form düşüklüğünün ardından bu sezon gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Yıldız futbolcu için Milan, Roma, Atalanta ve Sevilla takipte... İspanyol ekibi Sevilla milli futbolcu için harekete geçmeye hazırlanırken İtalyan devleri de pusuda bekliyor...
Futbol - Futbol
27 Haziran 2022 - 08:07

Marcao İspanya yolcusu: Bonservisi belli oldu

Galatasaray transfer haberleri: Süper Lig'de şampiyonluk hasreti 3 yıla çıkan Galatasaray, yeni sezonda mutlaka şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Sarı-kırmızılı takımda transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Cimbom'da takımdan ayrılacak isimler merak edilirken ilk ayrılık Marcao oldu... Galatasaray, İspanyol ekibi Sevilla'nın bonuslarla birlikte 18 milyon Euro'yu bulan teklifini kabul etti. Bu hafta içinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.
Başa Dön