Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
16 Kasım 2023 - 09:42

Adım adım ilk maça: Manchester United'da Altay Bayındır kaleyi 4 karşılaşmada koruyacak 

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan milli kaleci Altay Bayındır, henüz forma giyme şansı bulamadı. Andre Onana'nın Afrika Uluslar Kupası'na katılacağı iddia edilirken Bayındır'ın 4 maçta kaleye geçmesi bekleniyor. 
Spor - Spor
19 Eylül 2023 - 22:50

Manchester United'ın paylaşımına yorum yağdı! 'Altay Bayındır'ı istiyoruz'

Fenerbahçe'den Premier Lig devi Manchester United'a transfer olan genç file bekçi Altay Bayındır'a İngiltere'de taraftarlar övgüyle bahsetti. Birinci kaleci konumunda olan Andre Onana'nın performansı gözleri milli kaleci Altay Bayındır'a çevirirken Manchester United taraftarları genç kaleci lehine binlerce yorum yazdı. 
Spor - Spor
03 Eylül 2023 - 12:25

Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır'ın forma numarası belli oldu 

Fenerbahçe'den Manchester United'a 5 milyon Euro'ya transfer olan Altay Bayındır'ın giyeceği forma numarası belli oldu. Birinci kalecilerin genelde 1 numarayı aldığı bilinirken İngiltere devinin son paylaşımıyla soru işaretleri yok oldu. İşte Altay'ın Manchester United'daki forma numarası... 
 - Gözyaşları içinde veda!
01 Eylül 2023 - 13:31

Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, Fenerbahçe'ye gözyaşları içinde veda etti 

Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig'in devi Manchester United'a transfer olan genç file bekçi Altay Bayındır, gözyaşları içinde sarı-lacivertli ekibe veda etti. Havalimanına Altay'ı uğurlamak için gelen başkan Ali Koç, genç file bekçinin aidiyet duygusu yüksek bir kaptan olduğunu söyledi. Gözyaşlarını tutamayan Altay Bayındır, "Sizleri hiçbir zaman unutmayacağım. Kalbim her daim sizlerle. Sezon sonu, hasret kaldığımız kupayı ellerinizde yükseltmeniz dileğiyle, hoşça kalın" dedi. 
Spor - Spor
19 Ağustos 2023 - 17:23

Altay Bayındır'a Süper Lig'den talip çıktı 

Avrupa'ya transfer olacağı iddia edilen Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır'a Süper Lig'den talip çıktı. Sarı-lacivertlilerin son kararı oyuncu ile görüştükten sonra vermesi bekleniyor. 
Spor - Spor
24 Temmuz 2023 - 10:45

Altay Bayındır, Fenerbahçe'ye 'güle güle' demeye hazır: İşte yeni takımı (Fenerbahçe transfer haberleri)

Fenerbahçe'nin yetenekli kalecisi Altay Bayındır, sarı-lacivertli kulüp ile yolları ayırmaya hazırlanıyor... Milli kalecinin görüştüğü takım da belli oldu. İşte son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...
Spor - Spor
10 Nisan 2023 - 21:58

Altay Bayındır'ın hatası gol yedirdi!

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda Karagümrük tarafından atılan golde kaleci Altay Bayındır'ın topu sektirmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu.
 - Her iki takım da hükmen yenik
08 Aralık 2022 - 23:05

TFF, olaylı Göztepe-Altay derbisi için karar verdi: Her iki takım da hükmen yenik sayılacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) olaylı Göztepe - Altay derbisiyle ilgili her iki takımın da hükmen yenik sayılmasına karar verdi. 
 - Holiganlar için karar çıktı
30 Kasım 2022 - 20:17

Göztepe-Altay maçında çıkan olaylarda adliyeye sevk edilen 28 şüpheliden 19’u tutuklandı

İzmir’deki olaylı Göztepe-Altay derbisinin ardından adliyeye sevk edilen 28 şüpheliden 19’u tutuklandı.
 - 'Sarı kırmızılılar bir gün ölecek'
30 Kasım 2022 - 11:50

Altay taraftarı ambulans şoföründen kan donduran paylaşımlar: Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek

Spor Toto 1'inci Lig'de Göztepe ile Altay arasındaki İzmir derbisinde işaret fişeğini sırt çantasıyla stada sokup kötü olayların başlamasına sebep olan özel ambulansın şoförü Anıl Gügercin'in sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı. Altay taraftarı olan Gügercin'in ‘Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek’ ifadeleri dikkat çekti.