Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
12 Aralık 2023 - 18:50

Fatih Karagümrük'ün yeni hocası ilk antrenmanına çıktı

VavaCars Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Şota Arveladze, kırmızı-siyahlı takımla ilk antrenmanına çıktı.
Spor - Spor
11 Aralık 2023 - 16:44

Fatih Karagümrük yeni teknik direktörünü açıkladı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, teknik direktörlük görevi için Shota Arveladze ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.
Spor - Spor
11 Aralık 2023 - 16:34

Karagümrük'te Alpaslan Erdem dönemi bitti

Trendyol Süper Lig takımlarından VavaCars Fatih Karagümrük, teknik direktör Alparslan Erdem ile yollarını ayırdı.
 - "Seçil Erzan’a hiç para vermedim"
24 Kasım 2023 - 11:41

Fon dolandırıcılığı soruşturması: Fatih Terim'in ifadesi ortaya çıktı!

Fon dolandırıcılığı soruşturmasında her geçen gün yeni bilgiler açığa çıkıyor. Bankacı Seçil Erzan 226 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada Fatih Terim’in ifadesi de ortaya çıktı. Terim ifadesinde, "Bu fonla alakalı Seçil Erzan’a hiç para vermedim. Bahsedilen fon ile yakından uzaktan ilgim yok" dediği iddia edildi. İşte detaylar...
Spor - Spor
19 Ağustos 2023 - 19:25

Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Sporları Merkezi 32 bin gence eğitim verdi

Haliç'te yer alan Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Sporları Merkezi bugüne kadar 32 bine genci suyla buluşturdu. Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, ''Optimist yelken, dragon bot, kano, kürek, yelken ve rüzgar sörfü branşlarında hizmet veren merkezimizde tüm hizmetler ücretsiz.'' dedi.
Spor - Spor
22 Temmuz 2023 - 16:36

Frederic Veseli Fatih Karagümrük’te

Fatih Karagümrük, Frederic Veseli’yi transfer ettiğini açıkladı. Veseli’nin sözleşmesinin 2 yıl olduğu belirtildi.
Spor - Spor
16 Haziran 2023 - 21:26

Fatih Terim için Suudi Arabistan iddiası...

Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim için Suudi Arabistan Milli Takımı'nın başına geçeceği iddia edildi. Deneyimli teknik adamın, Arabistan Milli Takımı teknik direktörlüğü için adaylardan biri olduğu söylenirken bir başka aday ise Fenerbahçe'den ayrılan Jorge Jesus... 
Spor - Spor
24 Mayıs 2023 - 17:14

Fatih Karagümrük'ün yeni hocası belli oldu

Fatih Karagümrük, Teknik Direktör Andrea Pirlo ile yolların ayrılmasının ardından sezon sonuna kadar takımın başında Alparslan Erdem'in olacağını açıkladı.
Spor - Spor
24 Mayıs 2023 - 14:45

Fatih Karagümrük Andrea Pirlo ile yollarını ayırdı

Fatih Karagümrük Teknik Direktör Andrea Pirlo ve teknik ekibi ile yollarını ayırdığını duyurdu. İtalya dışında ilk teknik direktörlük deneyimini Türkiye'de yaşayan Pirlo, 33 Süper Lig maçında 11 galibiyet alırken, 11 yenilgi ve 11 beraberlik yaşadı.
Spor - Spor
20 Mayıs 2023 - 11:52

Capone'den 23 yıl sonra UEFA Kupası itirafı: Fatih Terim'in isteğini kıramadım

Galatasaray'ın efsane futbolcusu Capone, yeniden Türkiye'ye geldi. Brezilyalı eski futbolcu, 2000 UEFA Kupası finalinde 23 yıl sonra Fatih Terim'le ilgili dikkat çekici bir itirafta bulundu.