Tgrt Haber
19 Ocak 2016 12:29

Yılın en çok satan oyunu Call of Duty: Black Ops III

FPS oyunlarının efsanevi isimlerinden biri olan Call of Duty, Kasım ayında piyasaya çıkan serinin son oyunu Call of Duty: Black Ops III ile 2015 yılında dünya çapında en çok satan oyun oldu.

Yılın en çok satan oyunu Call of Duty: Black Ops III
Black Ops III, Call of Duty

Yapımcı Activision, Call of Duty: Black Ops III serisinin satış rakamlarını Twitter üzerinden yayımladı ve oyuncularına teşekkür etti.
İkinci dünya savaşından günümüze, hatta geleceğe kadar kadar pek çok savaş mekanını canlandıran Call of Duty serisi, tıpkı en büyük rakibi Medal of Honor gibi FPS türünde kalıcı bir etki bıraktı. İlk defa 2003 yılında tanıştığımız Call of Duty seri, ikinci dünya savaşı temalı ana serisi, Modern Warfare ve Black Ops gibi temaları ile en popüler oyunlardan biri durumunda.
Fallout 4 ve Star Wars: Battlefront gibi büyük yapıtlarla hemen hemen aynı zamanda çıkan Call of Duty: Black Ops III, güçlü rakiplerine rağmen üst sıralardaki yerini korumayı başardı. İngiltere satışlarında ise beş haftadır zirveyi hiçbir rakibine kaptırmadı.
İŞTE EN ÇOK SATAN OYUNLAR
Call of Duty: Black Ops 3 (Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3, PC)
Madden NFL 16 (PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3)
Fallout 4 (PS4, Xbox One, PC)
Star Wars Battlefront 2015 (Xbox One, PS4, PC)
Grand Theft Auto V (PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3, PC)
NBA 2K16 (PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3)
Minecraft (Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4)
Mortal Kombat X (PS4, Xbox One)
FIFA 16 (PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3)
Call of Duty: Advanced Warfare (Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3, PC) 
KAYNAK: LEVEL

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...