Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Haziran 2014 14:02

Twitter'a yeni özellik! Hareketli resim desteği geldi

Twitter Support kanalı aracılığıyla duyurduğu yeni özelliği, kullanıcıların hareketli paylaşımlarda bulunmasına imkan sağlıyor.

Twitter'a yeni özellik! Hareketli resim desteği geldi
twitter,yeni özellik,hareketli resim desteği,

Popüler sosyal medya platformu Twitter'da artık hareketli GIF görüntüleri de paylaşılabiliyor.Twitter'ın dün gece geç saatlerde Twitter Support kanalı aracılığıyla duyurduğu yeni özelliği, kullanıcıların hareketli GIF dosyalarını paylaşmasını imkanlı kılıyor. iOS, Android ve web üzerinden atılabilecek GIF'leri tweet'lere ekleyebilen Twitter, böylece video ve fotoğraf paylaşımına ek olarak internet aleminde hızla yaygınlaşan GIF formatına da uzak kalmamış oldu.Ancak GIF dosyalarının boyutları görüntü kalitesine göre değiştiğinden kapasitesi yüklü dosyaların yüklenmesi pek mümkün değil. GIF dosyasının boyutu arttıkça tweet'e eklenme süresi de uzayacağından paylaşacağınız dosyasının kapladığı alana mutlaka dikkat etmelisiniz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...